Sider

TV-STUA LAR VENTE PÅ SEG

Minnes du at vi før jul samlet inn snart 7500 kroner til en TV? Vi har ikke stukket av med pengene. Tvert imot venter vi på en siste bekreftelse.

Allerede i januar sendte prosjektgruppa rundt A-laget inn kostnader og øvrig info til riktig instans i idrettslaget. Siden vi ble lovet at idrettslaget skulle dekke utgiftene, regnet vi med at det skulle gå ganske kjapt.

Av diverse årsaker - blant annet har det vært vanskelig å finne folk til styreverv -  har det imidlertid drøyet veldig lenge. Dette til tross fra iherdig masing fra utålmodige oss!

Siste oppdatering er at alt av papirer er sendt videre til hovedstyret, som skal velge ny leder på et ekstraordinært årsmøte i kveld. Etter at dette kommer på plass håper vi TV-stua, Play Stadion og sofa skal være på plass snarest mulig.


For så snart vi får godkjennelse på at idrettslaget tar på seg kostnadene, står vi klare til å kjøpe inn TV-en. Og da skulle det være på plass i løpet av få dager! Dermed er det bare å glede seg til et sosialt samlingspunkt på klubbhuset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar