VARIERENDE KAMP MOT TOMREFJORD

Skodje spilte totalt en god omgang mot et godt Tomreford-lag. Det holdt ikke - og til slutt ble det et 1-3-tap. Selv om resultatet ikke er noe å skrive hjem om, tar vi med oss det positive fra denne kampen og ser frem mot neste treningskamp mot Spjelkavik, som trolig vil gi oss enda hardere motstand.

Tomrefjord startet best og tok ledelsen på et kjempeskudd. Hjemmelaget var upresise i pasningsspillet og serverte Tomrefjord flere farlige overganger. Men etterhvert kom Skodje bedre med i kampen, traff på pasningene og skapte flere gode målsjanser. Symptomatisk nok var det i denne perioden Tomrefjord tok ledelsen. Med alt for mange mann i angrep var det store rom på midtbanen og en av Tomrefjords beste spillere fikk gå over halve banen før han satte ballen vakkert i krysset. Men ikke lenge etter var det hjemmelaget som fikk muligheten til å juble. Etter et fint angrep blir Magnus Strømmen felt i det han er alene gjennom og dommeren dømmer straffe. Den setter Eirik Hjelvik sikkert i mål og det står 1-1 i målprotokollen.

Etter pause fortsetter Skodje med høyt press, noe som skaper flere gode sjanser. I tilegg har man flere farlige dødballer som er svært nære med å ende i mål. Dessverre skjer det som ofte skjer i fotball, når man ikke evner å omsette sjansene. Etter et fint angrep er det i steden Tomrefjord som går opp til 2-1 på nok et riktig idømt straffespark. Etter dette blir det alt for store avstander i laget og vi makter ikke å fortsette med det høye presset som vi hadde lykkes godt med innledningsvis i den andre omgangen. Mot slutten kontrer Tomrefjord nok en gang og setter spikeren med sin 3-1 scoring. Dermed ender det med årets første hjemmetap, i en relativt jevnspilt kamp.