Sider

TROR SKODJE RYKKER RETT NED IGJEN

Rollons spaltist skryter av arbeidet Skodje har lagt ned de siste årene, men tror likevel det ikke er nok. Han tipper Skodje som jumbo i årets 4. divisjon.

James Bond som han kalles, tilsvarer nok langt på veg vår InsideMan. Nå har han tatt på seg jobben med å analysere motstanderne til Rollon før årets 4. divisjon starter opp igjen.

James Bond ser ut til å ha imponerende god kontroll på Skodje, og skryter blant annet av ungdomssatstingen i klubben. At vi ikke har prøvd å signere en eneste utenfra før årets sesong har han fått med seg. Han mener det er blitt lagt ned et godt arbeid i klubben de siste årene, men at det ikke er nok. Til det mener han spranget fra 5. til 4. divisjon blir for stort.

HER
er analysen som også inneholder en del morsomheter. Blant annet avslører han at Roger Furnes ikke akkurat var et hurtigtog på venstrebacken!

For vår del må vi nok bare regne med at en del motstandere tipper oss ned på tabellen. At vi er ei urutinert spillergruppe er det nok liten tvil om, men jobber vi og står sammen sesongen ut skal vi jaggu det motbevise James Bond og alle andre!

1 kommentar:

  1. Det er flott at Skøye klarer å halde fokus på det som er viktig i breiddefotballen, så får heller Rollon og bonden James bruke tida si på å shoppe frå naboklubbane uti bya.

    SvarSlett