Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG

Tradisjonen tro blir det kamp mot Norborg i sesongoppkjøringen. InsideMan har sine tanker om det.

Det har florert med etterkommere av InsideMan de siste ukene. Og jo James Bond, som har hatt pause ett par år, er min nemesis, i likhet med Innsideren i Vika. Uholdbart. Joda, James Bond er min inspirator, men etter flere år i ubetinga forvaring er det en glede å si at ej e den mest markante på Sunnmøre i øyeblikket. Og la det være så at vårt kjære lag Skodje, viser at ej har mitt på det reine og kan komme med støt i motsatt retning stadig vekk i årets sesong.

Norborg har de siste årene mistet momentum og det faktum at de tross ny stadig og enorm entusiasme nå har havnet i samme liga som Skodje viser deres mentale nedtur. Til tross for falmende stortalent som Adrian Håbet og Skjalv Volstad er Norborg et lag som skal slå Skodje egentlig. Men at spillerstall på hjemmesiden Norborg.com (tidligere topp 10 på kåringer i Norge!) ikke er oppdatert siden 2010 i følge siden selv forteller om et lag, i motsatt av Skodje, i fritt fall. Se derfor ikke bort fra at Skodje vinner denne.

For Skodje er kaptein Vegard i de skjønne blondiners land Finland på jobb/vodka-tur. Men Høivik er tilbake og supplerer en tropp uten den blide trønder Frode Jørgenvåg. Men den entusiastiske  Sumpen-medarbeideren Eirik Hjelvik er med også i denne og det borger for assister til Eivind Erstad.

La oss allerede nå gjør 007s spådommer til skamme og la Alex Trevelyn. 006, vinne denne kampen. Skodje er mer enn to blad Hjelvik og et blad Erstad Norborg, you are alerted! InsideMan bekrefter herved, etter noen tafatte uker at han er klar for sesongstart. Kos dere i Tyrkia gutter, drink en 20-talls Efes for den gamle bohem!

Lykka har grunn til å gøyme seg når lykkejegeren er ute. 
Tal laikas Skodje!


InsideMan

1 kommentar:

  1. Hehehe.. Mykje bra her.
    Lurer litt på kvenn denne Momentum er som Norborg har mista dei siste åra, og kva klubb han gikk til :-)

    SvarSlett