Sider

TIL TYRKIA FOR EGEN MASKIN

Trodde du at A-laget til Skodje ble spesialbehandlet og sendt på treningsleir av klubben? Da tar du feil. Snart er det klart for avreise!

Mange har nok sperret øynene litt opp når lille Skodje IL plutselig har blitt så store at en ukes treningsleir i varme Tyrkia har blitt en realitet. Men det er nok ikke på grunn av at vi plutselig er blitt en rikmannsklubb.

Tvert imot er det spillerne selv som har planlagt, organisert og samlet inn penger til turen. Først og fremst betaler spillerne brorparten av utgiften fra egen lomme. Dessuten har en rekke initiativ fra spillergruppa ført til at en del penger har kommet inn på konto.

Blant annet har flere innecuper i Gomerhuset gitt gode inntekter. Men det har naturligvis ikke vært nok: Så blant annet skal A-laget stille med kioskvakter til samtlige AaFK-hjemmekamper i 2012. Det blir ikke rent få dugnadstimer det. I tillegg legges det opp til minimum et par andre dugnader i løpet av året.

Med denne "forklaringen" håper vi at folk rundt klubben verdsetter at vi har klart å realisere en sånn treningsleir. At spillerne selv er med og finansierer dette, viser at det er ei spillergruppe som har lyst å bli bedre i lag. Både sportslig og sosialt ligger det an til å bli en kjempeopplevelse!

Vi reiser nedover 20 spillere + fire oppmenn. Alle aldersgrupper er representert, og det er lagt opp til et variert program både på og utenfor banen. Klare kjøreregler er laget, og vi ser fram til å kunne rapportere hjem både i bilder og tekst fra et forhåpentligvis solfylt område i Tyrkia.

Det legges opp til at vi skal spille en eller to kamper i løpet av treningsleiren som varer fra onsdag til onsdag. Skodjeil.com satser på å komme med detaljerte reisebrev undervegs!

2 kommentarer:

  1. Er det virkelig noen som har reagert på dette? Hva mener folk da? Skal A-laget legge ned arbeid og dugnadstimer for å finansiere driften av resten av klubben? Betaler man ikke aktivkontigent for drift av klubben på det alderstrinnet man deltar på?

    SvarSlett
  2. Forstår ikkje heilt kvar "anonym" vil hen her.
    Alle betaler vel aktivkontingent, uansett alder. Men det er vel neppe nok til å få drifta av fotballgruppa til å gå rundt.
    Dermed må vel alle, inkl. A-laget, vere med å bidra til drifta.

    SvarSlett