Sider

FUTSAL-SLUTTSPILL I GOMERHUSET

Gladmelding! Skodje er blitt valgt ut til å arrangere sluttspillet i futsal-KM i november.

En liten halvtime før fristen for et par uker siden gikk ut, hev A-laget seg rundt og slengte inn en søknad om å få stå som arrangør av et futsal-KM her på Sunnmøre.

I går kom svaret: Vi er trukket ut til å arrangere det gjeveste av det gjeve. 23. - 25. november skal vi arrangere KM-sluttspillet for seniorer.

Dermed vil vi arrangere sluttspillet for andre gang på tre år. I 2010 overrasket vi kraftig da vi som arrangørklubb sikret oss en bronse.

Følelsen fra den gang har gitt mersmak. Samtidig betyr dette at vi er direkte kvalifisert til sluttspillet, men vi går nok naturligvis for å kvalifisere oss på egenhånd. I fjor vant vi eksempelvis alle innledende kampene, men kom i en knalltøff gruppe i sluttspillet og røk ut.

Den tiden er uansett historie. Nå skal vi lage til et skikkelig arrangement i Gomerhuset i november. Vi har solid erfaring fra Vennecupene på Skodje, og med den i bunn skal vi få til et skikkelig arrangement denne gang også.

3 kommentarer:

 1. Ohhh yeah, e i gang med å lage playlist allerede!!!!

  SvarSlett
 2. Bjørnar er klar! Meinte han sjøl, etter ei lett økt på kvilepulsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. E sikkert spilleklar i dessa tidene der, så detta passa utmerket!:) En ska vær forsiktig me å ta sej for hardt ut på kvilepulsen!

   Slett