Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Har du lyst å tjene deg noen kroner på oddsen, bør du klikke deg inn her. Her er rundens fasit.

Spjelkavik - Norborg (1.40 - 5.00 - 2.15)
Vika tapte svært overraskende for Blindheim i lokalderbyet sist. Ikke spesielt positivt for de opprykksjagende å rote bort poeng der. Norborg tapte også overraskende for Åram på hjemmebane. Hva skjer med 4.div for tida? Vanskelig å være tippekspert slik ståa er. Men så er det, det blir H i denne, eller hva Vika?

Skodje - Valder (3.60 - 5.75 - 1.45)
Egen sak. B.

FK Sykkylven - Langevåg (2.60 - 5.40 - 1.75)
Sykkylven fikk seg nok en knekk hjemme sist og er med oss i forferdelig forfatning. Langevåg tok en sikker seier mot oss og kan ha en god sjanse også nå. B.

Ørsta - MSIL (1.42 - 5.75 - 3.75)
Ørsta vant såvidt over Godøy hjemme samtidig som MSIL senkte skuta til Sykkylven borte. Det blir poeng også her for et høytflyvende MSIL, U.

Åram - Rollon (1.90 - 5.10 - 2.40)
Kameratene i Vanylven er i knallform denne våren og gjør at tipset til Hareid før sesongstart lever i beste velgående. Rollon er i ferd med å miste kontakten fullstendig til teten og her kan de for alvor være ferdig som topplag, før halve sesongen er spilt. H.Godøy - Blindheim (1.95 - 5.20 - 2.30)
Blindheim imponerte stort da de banket Spjelkavik sist, og enkelte anser nok derfor Blindheim som favoritter i denne også. Men uten noen av sine viktigste brikker tapte Godøy bare 1-0 borte mot Ørsta sist. Det tyder på et lag i bedring. Ikke overraskende har Erlend Holm fått på seg skoene igjen og blir en solid forsterkning. Blindheim er varierende, og ute på åkeren på Godøya bikker nok rutinen det i hjemmelagets favør. H.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar