Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

Det går opp og ned med InsideMan om dagen, men alt til tross, han tipper fortsatt runden for deg.

Norborg - Blindheim (1.60 - 5.55 - 2.95)
Norborg trener visst omtrent like mye som InsideMan, med andre ord ikke spesielt mye. Derfor virker kreftene allerede å ta slutt for de oransje som har imponert så langt. Tapet for Ørsta sist var dog det motsatte. Blindheim maktet naturlig nok ikke å ta poeng på Eidsåvoll. Men her blir det poeng for de hvite. Det blir bare 1 likevel. U.

Rollon - Langevåg (1.60 - 5.40 - 3.00)
Her må InsideMan bruke argumentet fra sist kamp for Åram. Rollon tape ikkje to på rad i Larsgården. Tapte en rysare mot MSIL, meget overraskende, men tar hevn for laget alle oddstippere på Sunnmøre hata, Langevåg. Bingo finnes det nok av på Sula ihvertfall. H.

MSIL - Skodje (1.80 - 5.15 - 2.55)
I egen sak. U. 

Godøy - Sykkylven (1.95 - 5.10 - 2.30)
Godøy fikk med seg et litt heldig poeng mot Skodje, men klatret ikke på tabellen likefullt. Sykkylven maktet solide 4-4 mot serieleder Spjelkavik, men sliter mot de svakere lagene. Dette lukter faktisk H. 

Valder - Åram (1.65 - 5.35 - 2.85)
Valder puster Vika i nakken og slo Langevåg sterkt 2-1 på Sula. Åram vant mot Blindheim hjemme og har en god margin ned til nedrykk. Den blir ikke større torsdag. Valdervoll reiser hjem i jubelrus. H.

Spjelkavik - Ørsta (1.40 - 5.75 - 4.00)
Et lite feilskjær for Vika i Sykkylven sist, mens Ørsta har så smått våknet og knuste Norborg. Tror dessverre Ørsta, nær sagt som vanlig, reiser fra Vika med O poeng i bagasjen. Turen mellom Vika og Ørsta er vakker i det minste. H.

Senere kommer en større sak om Skodjes kamp. Der vil InsideMan også si sitt om den stadig økende kritikken mot hans skriverier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar