Sider

INSIDEMAN SPESIAL: SLIK ENDER RUNDEN

En svak runde sist skal revansjeres for Sunnmøres beste tipper.

Ørsta-Godøy (1.35 - 6.25 - 1.35)
Ørsta fikk stryk som forventet mot Vika, noe de sikkert regnet med selv også. Godøy hjemme er noe heilt anna. Godøy spilte riktignok på seg nok ett poeng mot Sykkylven, men dette var en kamp de burde vunnet. Ørsta har ikke vært stabile, men sommeren bruker å være ven i Ørsta. H.

FK Sykkylven-MSIL (1.90 - 5.20 - 2.35)
Sykkylven kranglet til seg et poeng på Godøya og var tross motstanderen tålelig fornøyd med det, viktigst var det å unngå tap. MSIL harvet over de stakkars gule guttene våre og har to seiere på rad. Det blir ikke tap nå heller, men det holder med uavgjort. U.

Langevåg-Skodje (1.35 - 5.25 - 4.10)
Egen sak. H.

Valder-Rollon (2.00 - 5.00 - 2.25)
Begge med solide trepoengere forrige uke og dette utgjør rundens godbit. Det lukter på mange måter U lang vei, men om sommeren er gjerne flere av Valders bortreiste spillere heime på øya og det borger som regel for kvalitetsøkning. En ikkje spillbar H.

Norborg-Åram/VanKam (1.50 - 6.00 - 3.15)
Inget sjokk at Åram fikk en lei smell mot Valder, mer overraskende var det at Norborg tok den lunkne oppdateringen fra InsideMan sist så personlig at de overkjørte Blindheim 6-0 blir det ikke igjen, men seier blir det for de oransje. H.

Blindheim-Spjelkavik (4.10 - 6.25 - 1.35)
Rundens store lokaloppgjør, på fredag kveld. Et alternativ til Frankrike-Ukraina. Et godt sådan. Selv om Vika i øyeblikket er flere hakk bedre og klar storebror blir disse kampene alltid jevne. Så uavgjort er inget dårlig tips, men InsideMan kan ikke skryte så uhemmet av Vika og ikkje tippe dei som vinnere. B.

1 kommentar:

  1. Må nå være sist gang Blindheim var i 3. divisjon at Blinheim spilte jevnt mot Spjelkavik. Men spennene blir det :-)

    SvarSlett