Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL VALDER

Om det er kaos i Nederlands EM-tropp så er det jaggu ikke mye bedre i Skodje-troppen.

InsideMan ser at 5.div nærmer seg med stormskritt om ikke det bedrer seg kraftig til høsten. Dei siste to kampane før sommeren tapes garantert. Først er det tabelltopp Valder som venter. 


De har vært i vinden i det siste og å møte deg når kalenderen vise slutten av juni er aldri bra. Da er mange av de bortreiste gamle stjerner tilbake på øya. Her stiller nok et par Oksneser i det minste. I tillegg garanterer vel Adrian Blindheim to-tre skoringer også i denne kampen. Valder er et godt og ikke minst spillende lag som ligger det de ligger velfortjent. De blå har en solid tropp, der blant annet Utvikas Are Kvalsvik har plass. Den solide keeperen er likevel andrevalg for de blå. 

Når det gjelder de svært lite smilende og totalt uinspirerte spillerne hos de stolte gule er det trist å meddele at både Høivik og Jørgenvåg er ute de neste to kampene. Vårt største talent og vår mest erfarne spiller. ISJE BRA! Ellers sliter vår alles kjære bonde Fylling med tåa og er usikker. Det åpner for at E.Hjelvik igjen stiller som spillende stopper. Nok om det!

InsideMan ber om samme flaks som Hellas har i alt annet enn økonomi og at gutta kan få en liten fin sommerflørt. Vær like aggressive som tamme ulver i Sverige gutter!

Venner er en dårlig rase. De duer ikke til annet enn til å spise middag med oss samt til å henge med hodene ved vår grav.


Biz Skodje
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar