Sider

SOMMERFORSTERKNING TIL SKODJE

Det har gått litt på tverke for Skodje den siste tiden. Før sommerinnspurten kan vi imidlertid glede oss over en sommerforsterkning.

Den tidligere Ørskog-spilleren Eivind Klokkehaug har trent med oss en måneds tid. I utgangspunktet var det ikke snakk om noen overgang, men Eivind har vist seg å være et friskt innslag i løpet av tiden han har vært med oss. Holdningene er gode, treningsviljen er på plass og kvaliteten er også god.

Årsaken til at en overgang ikke har funnet sted tidligere, er fordi Eivind skal vekk igjen på skole igjen i løpet av august en gang. Dermed var tanken å heller satse på de som skal være med hele høsten.

Dessverre sliter vi med en del smårusk i spillerstallen for tiden. Flere spillere er neppe klar før høsten på grunn av skadeplager, mens en del vil være vekkreist på ferie de kommende kampene. Dermed er det liten tvil om at vi trenger alle mann alle og derfor er det strålende at Eivind kan bli med oss fire-fem kamper framover.

Dermed ønsker vi Eivind Klokkehaug velkommen til Skodje. Måtte det bli et positivt minne allerede i morgendagens kamp mot Langevåg!

1 kommentar:

  1. Tja....
    Som eg har uttale før hadde det beste for Ørskog-fotballen vore at spelarane samla seg om eit 7-ar lag slik at det blir enklare å utvide til 11-ar i seriesystemet frå 2013 eller -14.
    Men, for all del! Det nest beste er at Eivind K. og likesinna held det igong med fotball, gjerne i Skøye.

    SvarSlett