Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ROLLON

Så var ikke underenes tid forbi. Det viste vår snuoperasjon mot serieleder Valder sist. 

At gutta med de siste tiders dårlige resultater viser så høy og god moral var svært overraskende, men desto hyggeligere. Og det med en småsjuk Eirik Hjelvik i midtforsvaret! Godt gjort. Nå venter nok et topplag, Rollon. 

Rollon slo oss på Skodje Stadion i første serierunde, men nå vil vi ha hevn. Og Rollon er, til tross for sin overraskende og sterke borteseier mot Åram sist, ikke i megagod form og fullt overkommelig i dagens utgave og dagens form. Med det sagt, tror ej vi får det litt vel tøft i Larsgården og må vende hjem fra Ålesunds mørkeste område uten gevinst. Btw: Ej e din Jaws, James Bond.

For vår del med vi satse på litt gullhår i ræva alà Hellas og at noen erstatter Eivind Erstad som har vært meget sulten på mål i det siste. Men etter gult kort blir det karantene på spissen som feiret med en fuktig helg på Østlandet. Ellers e både Frode og Stefan ute. Gladnyheten er at Høivik skal være med i vårens siste kamp. Vi kjører en Spania og stiller uten spiss. La oss be til de høyere om samme suksess som de røde.

Siste kamp før ferien gutter, skal den nytes bør tre poeng innkasseres så er vi over streken før høsten tar til med lange, mørke kvelder på Stadion.

De som sier at jeg har sagt det, kan stikke finger'n i ræva og skli på albuen. Sitatet er en bløff!
Noi Skodje
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar