Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL LANGEVÅG

Nei nei nei! Det her går aldri bra.


Det lukta på Skøye no. Litt kumøkk, litt dårlig rekesaft, men mest av alt nedrykk. To kamper som burde gitt minst 4 poeng ga oss 1 skarve poeng. Sist fikk vi kraftig stryk av bunnkollega MSIL som vi nå muligens kan ønske lykke til høyere på tabellen denne sesongen. Det blir fort en kamp mellom Skodje, Sykkylven og Godøy om å unngå nedrykksplass. Den kampen kan vi fort tape.

Det samme kan kampen mot Langevåg torsdag. Bingolaget i gult tapte sist klart for Rollon og tapte før det hjemme for Valder. Med seier torsdag er vi forbi den gamle giganten som stort sett satser på at de islandske stjernene i laget skal redde dem. Det kan fort holde mot Skodje. Langevåg er uansett på vei mot en fiaskosesong og så dårlig som det går nå er selvtilliten neppe på topp. Derfor synes nok de at det er perfekt å møte et Skodje i større krise.

På Skodje har ikke forsommeren gikk annet en dårlig steming, lite folk på trening, sjukdom, feriereiser og mildt sagt bare elendighet. Ingenting tyder på bedring før til høsten. Skjønt nok en tidligere Ørskog-spiller er på vei. Eivind Klokkehaug er en solid spiller og kan bli en viktig forsterkning i de kommende kampene.
Ellers er kaptein Vegard tilbake, mens lillebror Eirik fortsatt er usikker. Det ulma på Skodje, omtrent som det ulma i den nederlandske troppen. Brett for F opp ermene og innse at dokke spille med Skodjedrakta på, emblemet fra 1929 kreve sitt, her skal det bløs!


Vismannen har sagt meg at livet bare er en duggdråpe på et lotusblad.
Веселий хороший Skodje
InsideMan
..

1 kommentar:

  1. Her har vi rette holdninga! Her e det berre å brykje på.

    SvarSlett