Sider

SEIEREN GLAPP PÅ SISTE SPARK

Skodje hadde fortjent minst ett poeng i kveldens kamp. Det hjalp så lite da Johan Strand flakset i mål 2-1 fire minutter på overtid.
Rett før dommeren blåste av fikk Daniel Gjerde en sjelden sjanse. Han banket ballen i stolpen. På returen var Johan Strand først. Med kneet fikk han sendt ballen mot mål. En liggende Brede Waag var uheldig og glapp nærmest ballen i mål. Dermed var det Rollon som stakk av med alle tre poengene.

Det var naturligvis en bitter måte å tape på, spesielt med tanke på hvordan kampen startet. Mot et litt svekket Rollon-lag var det Skodje som hadde mest å by på i førsteomgang.Med unntak av en gang - da Daniel Gjerde kom seg gjennom - hadde Skodje forholdsvis god kontroll bakover. Framover kom vi til flere gode sjanser. Eirik Høivik satte inn 1-0 da han stusset et frispark fra Eirik Hjelvik i mål etter 10 minutter. Ellers hadde Sondre Beite en stor sjanse og nevnte Høivik to gode skuddforsøk som Rollon-keeper Muriaas reddet elegant.

Det var nok ingen fantastisk førsteomgang publikum fikk se, men enkelte ganger ble det vartet opp med flotte angrep som hadde fortjent en bedre skjebne.

Etter hvilen virket det som om det var et mer tent Rollon-lag som entret banen. De tok kommandoen fra start av, men slet som i første omgang med å komme til sjanser. I stedet var det faktisk Skodje som var farlige ved to anledninger - begge ved Ole Tangen. Først skjøt han utenfor fra skrått hold.

Deretter fikk han tidenes sjanse på et innlegg fra Magnus Strømmen. Det landet perfekt på hodet hans på fem-seks meter, men dessverre gikk headingen like utenfor. Med 2-0 der skulle Rollon slitt med å komme tilbake igjen i kampen.

I stedet fikk Rollon en utligning litt ut av intet. 65 minutter var spilt da Suren Jerad vartet opp med et fantastisk frispark i reneste Cristiano Ronaldo-stil i krysset fra 25 meter. Slike scoringer går det rett og slett ikke an å gardere seg mot, med unntak av at man ikke bør lage frispark.

Scoringen ga Rollon blod på tann. Skodje virket veldig slitne utover omgangen og hadde lite å komme med framover. Det var Rollon som hadde flest initiativ framover, men det var sjeldent det ble farlig. I verste fall ble som regel ballen stanget unna da den nærmet seg feltet.

Men så glapp det altså da klokka bikket 94 minutter. Superduoen Daniel Gjerde og Johan Strand våknet til live og vips fikk Rollon med seg tre viktige poeng.Skøyerbørsen: 3 Lennart Tetlie, 2 Brede Waag, 1 Eirik Høivik


Kampfakta:
Rollon - Skodje 2-1 (0-1)
Bane: Larsgården Idrettspark
Tilskuere: Ca. 100
Mål: 0-1 Eirik Høivik (10), 1-1 Suren Jerad (65), 2-1 Johan Strand (90+4).
Dommer: Bjarte Steinsbu
Gule Skodje: Magnus Strømmen og Tobias Sortehaug
Skodjes lag: Brede Waag, Eirik Fylling, Ingve Stokkereit, Eirik Hjelvik, Jan Erik Hellevik, Sondre Beite, Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie, Magnus Strømmen, Eirik Høivik og Ole Tangen.
Innbyttere: Eivind Klokkehaug, Andreas Longva og Tobias Sortehaug.

3 kommentarer:

 1. Ufortjent,rollon hadde jo ikke sjanser utenom måla.og siste var no vel offside også..

  SvarSlett
 2. Eg for min del trur tida var ute då Rollon gjorde 2-1. Men pytt, pytt.
  Til hausten kjem det nye sjangsar, berre spelarane ikkje går i total dvale og stabilt sideliei i sommar.
  Øv litt, so gjeng vi ein spennande haust i møte!
  Samtidig kan vi vel allereie gratulere Stordal med 4. div. status 2013 etter 7-1 over Bergsøy 2 i kveld. Dei har no 11 poeng ned til Vartdal på 3. plass. Det bør halde.

  SvarSlett
 3. Skøye er som regel best på hausten,så det her går vegen..

  SvarSlett