Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL MSIL

Det er på tide å stille krav.

Skuffende. Det er det eneste InsideMan kan si om sist ukes resultat. Javel, så var vi kanskje best, men det teller jævlig lite når 2 poeng havarerer på eget kunstgress. Det er lite som tyder på 3 poeng mot neste motstander, MSIL.

MSIL, som er mest kjent for å sende talent til Langevåg for så å hente de tilbake når de ikke lenger er talenter, tok en knallsterk seier mot Rollon sist. Da visste det seg at spillere med rutine fra høyere nivå kan gjøre seg godt mot topplag i 4.div. Skodje er i utgangspunktet et bunnlag, forsåvidt er også MSIL også det, men poenget er at de ofte svikter mot bunnlag. Og fremfor alt har de en dårlig historie mot Skodje. Og la oss heller ikke glemme at MSIL i mange år var det soleklare nestenlaget på Sunnmøre, med stadige planer og ambisjoner om opprykk og like stadige nedturer. Nå er de divisjonens uavgjort spesialist med 4 jevne på 8 kamper. Sist ukes seier var årets første.

Det er derfor ikke lett for våre gutter å kjøre forbi avkjørselen til Solavågen på vei mot Eikrem og hente poeng, men InsideMan tror det blir et. 

I troppen til Skodje vil det for første gang i år være en tropp som reiser ut til krig uten en Hjelvik i baksetet. Begge brødrene er ute, Eirik med sin stadige tilbakevendende skade, Vegard med suspensjon etter litt vel mange gule. Snart er du vel historisk i Skodjesammenheng, eller hva Jokke Erstad?

Uansett skal vi være gode nok for ett poeng mot de grønne fra Mauseidvåg.

Den siste tid har InsideMan fått pepper for å hause opp Skøye. Men det er vanskelig å se bort fra fakta. Og fakta er at vi på Skøye har tidenes toppskorer i 5.div, vi har Sumpens beste Sportsjournalist, vi har Sunnmøres to mest suksessfulle eiendomsmeglera, tidenes mest lojale trønder, tidenes mest joviale supporter og Norges beste aktør i en Statoil-reklame. I tillegg har vi Sunnmøres vakreste kunstgressbane og det flotteste kulturhus/idrettshall på Sunnmøre. Fakta is a bitch!

Og til dei som mislika meg. Sjansen e stor for at ej mislika deg også. Foruten mine sympatia for kjernekaren Vur Derersen I MSIL-miljøet er det kun en person InsideMan egentlig lika og det e meg sjøl. Feed me guys!

Lykka har grunn til å gøyme seg når lykkejegeren er ute.
Оди InsideMan
InsideMan

1 kommentar:

  1. Hehehe...Stå på, Innsider!

    Går ut fra at der likevel blir med ein Hjelvik, senior på sidelinja.
    Lykke til mot MSIL!

    Ellers bør vel redaktøren fjerne kommentarane til nokre ungar som har vore innpå for litt sidan.

    SvarSlett