STOR FRAMGANG - STORT TAP

Etter flere svake kamper på rad, løftet vi oss mot Langevåg i kveld. Men marginene er åpenbart ikke med oss om dagen og vi tapte til slutt hele 3-0.

Det høres kanskje rart ut, men likevel satt flere igjen med en forholdsvis positiv opplevelse etter kampen. For etter flere svært svake kamper på rad, var viljen, entusiasmen og spillet tilbake igjen. Med unntak av de fem første minuttene av andreomgang, var det vi som hadde initiativet etter hvilen. Riktignok skapte vi bare et par store sjanser, så sånn sett kontrollerte jo Langevåg greit inn. Og at de totalt sett vinner fortjent har vi ingen problemer med å innrømme. Men følelsen over å kunne komme inn igjen i garderoben etter å ha spilt en god omgang etter å ha lagt under 3-0 til pause, er viktig å ta med seg.

Langevåg avgjorde nemlig kampen før pause - med tre mål på sine første sjanser. Det første etter seks-sju minutter. En kommunikasjonsfeil førte til at Langevåg-kanten fikk tuppet ballen i mål. Etter dette var Skodje bra med en god periode. Men så skulle det igjen glippe bakover. Langevåg fikk et utrolig billig - det vil si et feilaktig - straffespark og vips var det 2-0.

Langevåg var hakket bedre, kriget best og hadde ballen mest i denne perioden. Likevel var føltes det voldsomt med 3-0 da Glenn Sagdahl prikket den inn fem minutter før pause. Langevåg kunne fått 4-0 på sin fjerde sjanse før pause, men Johann Valsson skjøt over og hindret dermed fullstendige slaktsifre til pause.

Andreomgang startet med en vanvittig Langevåg-sjanse rett etter pause, men etter dette var det altså Skodje som hadde iniatiativet. Vi spilte ball, vant dueller og hadde det morsomt til tross for at resultatet var det det var.

Totalt sett er det liten tvil om at Langevåg er hakket bedre enn oss, men samtidig er det liten tvil om at både marginer, dyktighet og flaks er imot oss i avgjørende situasjoner. Men sånn er det selvsagt med et bunnlag.

Vi sliter tungt i bunnen og fortjener selvsagt å være der, men når det er sagt var vi tippet som den soleklare jumboen før sesongen. Vi har både Godøy og Sykkylven bak oss, og det skal vi ha når sesongen er over også. Det gjelder å ta med seg det positive, og heldigvis var det mye av det i dag!