Sider

NY KAMP - NYE MULIGHETER

I morgen er det klart for 3.-divisjonsmotstand! Det spesielle denne gang er at det skjer på ei strøken grasbane i Tyrkia. Her er den viktigste informasjonen til kampen.

- TØFF SERIEÅPNING I VENTE

Leserne våre ser på Rollon som den største favoritten til å rykke opp. Dermed ser det ut til at folk forventer en tøff serieåpning for Skodje.

BILDESERIE FRA TYRKIA UTE

I stedet for drøssevis av stemningsrapporter her, kan dere gjerne trykke dere inn på Skodje IL A-laget på Facebook. Der finner dere blant annet 42 bilder tatt fra det som har skjedd hittil i treningsleiren. Du finner disse HER.

Ellers oppmoder vi dere naturligvis om å trykke "like" der inne. Da får dere med dere det meste automatisk!

STRÅLENDE FORHOLD I TYRKIA

Vi har ikke vært så veldig flink med å rapportere fra Tyrkia, men på sett og vis kan det være et godt tegn. Det er en bekreftelse på at vi har det veldig bra.

TROR SKODJE BLIR TABELLJUMBO

NordicBet har ikke stor tro på Skodje. Oddsen tilsvarer at de tror vi rykker direkte ned igjen til 5. divisjon.

I BUNN AV TRENINGSKAMPTABELLEN

Norborg oppdaterer årlig en såkalt treningskamptabell. Den er ikke spesielt lystig lesning for Skodjes del.

OPPLÆRING I BRUK AV HJERTESTARTER

Idrettslaget har fått tildelt en hjertestarter. I den forbindelse blir det opplæring over påske. Kan det være noe for deg?

FÅ DITT EGET SESONGKORT PÅ STADION!

Har du lyst på et stilig kort der det står at du er sesongkortinnehaver på Skodje stadion? Da har du sjansen nå!

TIL TYRKIA FOR EGEN MASKIN

Trodde du at A-laget til Skodje ble spesialbehandlet og sendt på treningsleir av klubben? Da tar du feil. Snart er det klart for avreise!

UAVGJORT MOT NORBORG

Skodje så ut til å ha sikret seg en etterlengtet seier da det ble snudd til 3-2 like før slutt. Men et flott Norborg-mål rett etter sikret uavgjort.

LIVEOPPDATERING PÅ KVELDENS KAMP

Vi fortsetter vårt prøveforsøk med Twitter i kveld. Der blir det i kveld liveoppdatering fra treningskampen mot Norborg. Kampstart er 2000. 

TV-STUA LAR VENTE PÅ SEG

Minnes du at vi før jul samlet inn snart 7500 kroner til en TV? Vi har ikke stukket av med pengene. Tvert imot venter vi på en siste bekreftelse.

DUGNAD UNDER KRIKCUP

A-laget har tatt på seg å være dommere og å stå for kioskdriften i Gomerhuset under en KRIK-cup lørdag. Her er vaktlisten.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG

Tradisjonen tro blir det kamp mot Norborg i sesongoppkjøringen. InsideMan har sine tanker om det.

DAGENS KAMPER-LINK OPPDATERT

Brukte du å trykke deg inn på dagens kamper via skodjeil.com-linken på venstersiden? Da kan vi glede deg med at den omsider er oppdatert. Det er en meget enkel måte å gå inn for å sjekke alle dagens kamper i hele kretsen.

NORBORG MED FORHÅNDSREPORTASJE

I likhet med oss, MSIL og Rollon har Norborg ei hyppig oppdatert hjemmeside. Les forhånds til vår kamp i morgen ved å trykke deg inn HER.

UENIGE OM SKODJE-NEDRYKK

Leserne våre klarer ikke å bestemme seg: Bare litt over halvparten tror Skodje klarer å berge plassen i 2012.

NY KAMP - NYE MULIGHETER

I morgen er det nok en gang klart for treningskamp på Skodje stadion. Årets siste treningskamp mot hjemmebane går mot Norborg. Her er den viktigste informasjonen.

TROR SKODJE RYKKER RETT NED IGJEN

Rollons spaltist skryter av arbeidet Skodje har lagt ned de siste årene, men tror likevel det ikke er nok. Han tipper Skodje som jumbo i årets 4. divisjon.

SKODJE IL A-LAGET PÅ TWITTER

Vi har holdt oss unna lenge, men under kampen mot Spjelkavik ble det litt for travelt å legge ut alt av resultater på Facebook. Nå har vi laget til twitter - @skodjeil er brukernavnet.

SPJELKAVIK BLE FOR STERKE

Spjelkavik ble som enkelte antydet for sterke for Skodje i kveldens treningskamp. Den endelige avgjørelsen falt på overtid.

YTTERLIGERE EN TRENINGSKAMP AVTALT

Siden en del folk mangler i kveld og vi har kampfri neste uke, passet det både oss og Norborg godt med en treningskamp neste uke. Dermed ble det også slik!

SISTE TEST PÅ HJEMMEBANE

Med omtrent en måned til seriestart gjester Spjelkavik Skodje stadion som siste ledd i sesongforberedelsene på hjemmebane. Troppen får du her:

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL SPJELKAVIK

Oppkjøringa så langt har gitt svært få gode resultat og torsdagen gir vel neppe noen opptur i så måte. 

DISSE VANT PRISENE FOR FEBRUAR

Over 20 stk møtte opp da A-laget hadde sitt månedlige - og denne gang utvidede - spillermøte. Tyrkia-informasjon og utdeling av priser for januar var tema.

VIKA-KAMPEN SPILLES TORSDAG

Torsdag får du en siste mulighet til å se Skodje forberede seg til årets 4. divisjon på Skodje stadion. Da kommer Spjelkavik på besøk. Nå er kampen berammet til 1900.

SKODJES A-LAG BLIR MOT-KLUBB

Gode holdninger blir satt pris på i Skodje IL sitt A-lag. Derfor passer det nå godt at årets drakter har fått seg et stort MOT-merke bakpå drakta.

VARIERENDE KAMP MOT TOMREFJORD

Skodje spilte totalt en god omgang mot et godt Tomreford-lag. Det holdt ikke - og til slutt ble det et 1-3-tap. Selv om resultatet ikke er noe å skrive hjem om, tar vi med oss det positive fra denne kampen og ser frem mot neste treningskamp mot Spjelkavik, som trolig vil gi oss enda hardere motstand.

TYRKIA-INFO OG SPILLERMØTE

Tirsdagen håper vi flest mulig har anledning til å bli igjen en stund på klubbhuset. Da blir det pizza, info om Tyrkia og til slutt et spillermøte.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL TOMREFJORD

Tradisjonen tro er det kamp mot Tomrefjord i sesongoppkjøringen. Den vakre bygda som en vinterstid kan innta med ski bidrar ofte til hyggelige minner.

NOK EN KAMP, NYE MULIGHETER!

Denne gang er det Tomrefjord som skal gjeste Skodje stadion, og dermed er det to nyopprykkede lag som møtes til dyst i morgen kl 1530. Den viktigste infoen før kampen finner du her:

- SKODJE BØR VÆRE STABILT 4. DIVISJONSLAG

Ganske nøyaktig to måneder av sesongforberedelsene er gjort unna. En drøy måned før seriestart har vi tatt en prat med Roger Furnes for å høre hva han tenker om årets sesong.

TOMREFJORD-KAMPEN STARTER 1530

Om dere ikke hører annet, starter lørdagens treningskamp mot Tomrefjord klokken 15.30. Det blir årets andre treningskamp hjemme på Skodje stadion. Vel møtt for alle som skulle ønske å ta turen!

3-0-TAP MOT BLINDHEIM

Skodje holdt godt følge til tross for at Blindheim ledet 1-0 til pause. I andreomgang kom ikke Skodje opp på et godt nok nivå, og til slutt ble det et fortjent 0-3-tap.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL BLINDHEIM

Kampene kommer som perler på en snor. InsideMan holder såvidt følge.

NY KAMP, NYE MULIGHETER!

A-laget skal ut i ny treningskamp allerede i morgen kl. 19:00 borte mot Blindheim. Troppen er som følger: Espen, Ole S, Eirik F, Stefan, Ingve, Lenny, Frode, Jannen, Tomren, Maggen, Emil, Eivind, Vegard, Sondre B og Sondre L.

SEIEREN GLAPP PÅ TAMPEN

Spillemessig var det det ingen stor 3-3-kamp mot Emblem, men ut i fra treningsfokuset den siste tiden fikk vi oss en lærerik økt på Ebbemyra.