Sider

- BLE FAKTISK IMPONERT AV SKODJE

Vi fortsetter nedtellingen mot helgens KM. I dagens spalte er det fjorårets toppscorer i 4. divisjon, Vigra-kaptein Kenneth Kjevik, som deler noen av sine tanker om sluttspillet.

* Hvem tror du vinner hele KM?
Det blir nok jevnt og mange lag kan vinne. Men holder en knapp på Volda, SIF eller GuLars.

* Hvem blir toppscorer?
Her også blir det nok jevnt og små marginer, men tipper Trond Brynestad fra Volda.

* Hva tenker du om Skodjes sjanser i sluttspillet?
Så et par av Skodje sine kamper under innledende på Godøya og ble faktisk imponert. Var uheldige som tapte mot blant annet Valder og spilte jevnt mot alle lagene i gruppa. Og regner med at laget også er forsterket fra innledende. Hjemmelagene har også for vane å komme langt innendørs.

* Liker du best "vanlig" innefotball eller futsal?
Jeg er og vil alltid være tilhenger av "vanlig" inneball. For oss som kun spiller innefotball et par mnd i løpet av et helt år føler jeg at vanlig ball er et bedre alternativ. Det blir mer underholdende med vanlig ball og store mål, det er gøyere og rett å slett mye enklere med tanke på alle reglene som er i futsal. Og når dommerene har forskjellige regler fra kamp til kamp blir det også vanskelig. Jeg føler heller ikke at tempoet blir noe særlig raskere med futsal, med tanke på at ballen ikke alltid er venn med oss :-) Så etter å hatt prøvd ut futsal i to inne-KM føler jeg at det er best å gå tilbake til vanlig inneball og inneregler. Og jeg har inntrykk av at de aller fleste andre på sunnmøre også føler det slik.

* Hva tenker du om ditt eget lags muligheter?
Vi har hvertfall ambisjoner om å gå videre fra gruppa vår. Vi viste vel på Godøya at på en god dag kan vi slå alle ( SIF ) mens på en dårlig dag kan vi også tape mot de aller fleste ( Stordal ) Men etter å sett både Brattvåg og Norborg i innledende kamper tror jeg vi har gode muligheter for å gå videre. Og etter gruppespillet kan alt skje i enkeltkamper. Vi forsterker nok også laget litt fra innledende.

* Hvilke spillere bør man se opp for i KM?
Svein-Arve Alnes på SIF er en slu rev på mange måter :-) Ellers registrerte jeg også på Godøya at Eirik Hjelvik har et par sleipe triks i ermet :-) I tillegg har vårt eget lag Vigra en spiller som går under kallenavnet "Panser" som bør passes godt på av andre lag :-)

Skodjebloggen takker Kenneth Kjevik for at han ville svare på våre spørsmål, og ønsker han og Vigra lykke til i KM. Så gleder vi oss til to fartsfylte kamper mot Vigra også neste år utendørs :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar