Sider

- ... ER ALT MULIG FOR SKODJES SOLDATER

Det nærmer seg KM. I den forbindelse har Skodjebloggen stjelt MSILs idè om å hente inn litt synsing fra de deltakende klubbene. Da føler vi det passer best å starte med MSIL egen Stian Gunnar Hellevik!

* Hvem tror du vinner hele KM?
Det er vel fem-seks lag som kan gå hele vegen. Volda er favoritter og som utfordrere tror jeg Godøy, Larsnes/Gursken og SIF er sterkest.

* Hvem blir toppscorer?
Det er nok mange om det benet. Kim-Tore Husøy imponerte til tider i Sulahallen, Eirik Hjelvik , Thomas Sætre Hauge, Martin Sundnes og Svein-Arve Alnes . Men den største favoritten er nok Trond Brynestad siden Volda 1 går langt! Personlig er det helt usannsynelig at jeg blir det.

* Hva tenker du om Skodjes sjanser i sluttspillet?
Skodje kan fort gå langt, men er avhengig av å ha marginane på sin side. Med mye publikum i ryggen er alt mulig for Skodjes soldater.

* Liker du best "vanlig" innefotball eller futsal?
Den gode gamle filtballen er sterkt savnet. Da kunne man fyre av skudd fra 15 meter, noe som er utenkelig no. Små mål er bare idiotisk, da keepern dekker store deler av målet. Nei, la oss få tilbake den gamle kula og la heller kampane ende 7-7 istedenfor 1-1. Det e jo tross alt en publikumssport vi holder på med!

* Hva tenker du om eget lags muligheter?
Vi er vel nesten det eineste laget uten hall å trene i. Vi har trent noen få ganger i en knøtliten gymsal og en gang i vanlig hall. Men vi skal nok bite godt fra oss. Vi har havnet i ei tøff pulje med fem lag og alle på søndagen er nok en ulempe. Men vi har mange gode spillera og vist vi går videre fra gruppa e alt mulig.

* Hvilke spillere bør man se opp for i KM?
Nevner noen kjapt. Svinø på Emblem, Hjelvik på Skodje, Husøy på Hareid, Sørheller på MSIL 1, Sundnes på Brattvåg, Brynestad på Volda. Sikkert mange flere som blir gode også :)

Skodjebloggen takker Hellevik for at han tok seg tid til å svare på spørsmål. Så ønsker vi samtidig vår tidligere smårival lykke til i KM (med unntak av kampen mot Skodje).

3 kommentarer:

  1. Gu/Lars har aldri trent i noe annet enn en liten gymsal, så det er ingen hindring:)

    SvarSlett
  2. Skøye har (nesten) aldri trena, so det er ingen hindring...
    Geir R.

    SvarSlett
  3. Hehe, skøye he vel aldri gjort det spesielt bra heller..

    SvarSlett