Sider

STALLEN STYRKES YTTERLIGERE

Vegard Hjelvik er allerede på plass. Nå styrkes stallen med ytterligere to navn før neste sesong.

De to er 85-modellene Lennart Tetlie og Christoffer Bårdsgjære, som begge har signalisert at de ser fram til neste sesong i Skodje-drakta.

Lennart flytter hjem fra Bergen og har fått jobb i Ålesund. Lennart har flere A-kamper på samvittigheten, før han etter hvert spilte noen sesonger for Spjelkavik. Han var innom Skodje en snarvisitt igjen før han flyttet til Bergen for studier. Men nå er Lennart endelig tilbake på Skodje, og 25-åringen blir garantert en forsterkning foran neste sesong.

Også Christoffer Bårdsgjære returnerer fra studier. Og også han har fått jobb i Ålesund. Christoffer har vært Skodje-gutt i alle år, men har vært litt av og på når det gjelder A-laget. Men nå ser han optimistisk fram mot neste sesong, og det ryktene vil ha det til at han er bedre trent enn noen gang når vi skriver 2011. I så fall vil også han bli en solid forsterkning.

Dermed er trener og tre nye spillere allerede på plass med tanke på neste sesong. Med tanke på at vi fortsatt er i november kan ikke det være så ille!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar