Sider

IMPONERTE ALLE OG TOK BRONSE

Skodje var ikke levnet store sjansene, men slo til med fem av seks mulige seiere i Gomerhuset og sikret med det en meget sterk bronse!

På forhånd var det knapt noen som trodde Skodje hadde mulighet til å gå videre fra mellomspillet i gang. Men som eneste lag i hele futsal-KM gikk Skodje gjennom mellomspillet med tre strake seiere.

Først ble Emblem slått 4-3, så ble avansementet sikret med 4-2 over Godøy. Puljeseieren ble sikret med en solid 5-3-seier over MSIL. Både Godøy og MSIL ble ansett som favorittene til å vinne gullet, men Skodje la ned en bunnsolid innsats og sikret gruppseieren.

Dermed ventet Spjelkavik i kvartfinalen. Skodjes helter virket slitne i starten, og lå faktisk under 2-0 etter bare noen minutter. Men etter en fantastisk snuoperasjon ble semifinaleplassen sikret med solide 6-2.

Volda ventet i semifinalen. Dessverre ble det helkollaps her, og tap 7-0 var ikke særlig motiverende før bronsefinalen mot Vigra. Skodje virket slitne og det hjalp ikke stort at Joakim pådro seg et gult kort i kvartfinalen.

Man fryktet nok det verste da Vigra fikk 2-0 i bronsefinalen, men en kjapp Skodje-redusering ga nytt håp. Skodje fikk troen og kreftene tilbake, og snudde til 3-2! Med 13 sekunder igjen fikk Skodje sitt sjuende frispark og dermed straffespark fra distanse. Skodje bommet, spillerne sto igjen framme og i stedet kunne Vigra kontre inn 3-3 rett før sluttsignalet gikk. Selvsagt flaut.

Men selv med flere småskadde spillere og flere med krampe, var alt annet enn bronse akseptabelt. Det ble oppfylt da en Vigra-spiller handset i straffefeltet og Eirik kunne sette inn 4-3 på straffespark i golden goal.

Dermed full jubel i Skodje-leiren etter en høyst overraskende og imponerende tredjeplass!

Brattvåg vant ellers finalen, etter å ha slått Volda knepne 3-2. Dette etter at Volda eksempelvis brente tre "straffer" etter frispark helt mot tampen.

Vi kommer tilbake med litt mer etter hvert. I mens kan du kose deg med kampfakta og lignende fra hele turneringen ved å klikke deg inn HER.

3 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye! Jeg er imponert.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med bronse i Futsal-KM Skøye! Det er vel det beste resultat Skøye A-lag har oppnådd i innandørsfotball nokon gong.
    Overvar dei fleste av kampane frå tribuneplass. Merka meg at Skøye var et svært fairspelande lag (men unntak av ein aldrande herre frå dalen som mista eit av hauda sine i semininala mot Volda. Det var også den einaste kampen Skøye tapte under heile KM). Trur knapt nok at Skøye hadde ei einaste straffe mot seg pga. 6 akumulerte frispark, mens laget skore mål på fleire straffer dei vart tildel.
    Vel blåst Skøye!!

    Geir R.

    SvarSlett
  3. MOOOOOOOOOOOOOOOOOROOOOOOOOOSAMT!

    SvarSlett