Sider

SEKS LAG KLARE FOR KVARTFINALE

18 kamper er straks ferdig i Gomerhuset. Allerede nå er det klart hvem seks av de åtte kvartfinalelagene blir.

I gruppe A er det Volda2 og Valder som går videre. Valder er videre etter en råsterk seier over Skarbøvik - blant annet etter en utvisning - i siste kamp. Volda 2 vant overraskende nok gruppen med seks poeng. Dette kan nok ha vært KMs sterkeste gruppe. Både Skarbøvik og Larsnes/Gursken røyk ut.

I gruppe B stakk Volda 1 oppskriftsmessig av med seieren etter to seiere og en uavgjort. Spjelkavik kapret andreplassen med solid margin på MSIL2. Soleklar jumbo ble Blindheim.

I gruppe C var Vigra den store overraskelsen. Som gruppevinnere slo de ut både Norborg og Hasundgot. Brattvåg hanglet litt i starten, men kom seg etter hvert til hektene igjen og sikret avansement.

Det betyr altså at Volda har to lag i kvartfinalene. De får i tillegg med seg Valder, Spjelkavik, Vigra og Brattvåg. Den siste gruppen - med Skodje involvert - blir klar i morgen. Først i 13-tida blir de to siste kvartfinalelagene klare.

Ellers er det verdt å merke seg at ingen lag har gått ubeseiret gjennom dagen. Det tyder på at alle kan slå alle!

Skodjebloggen håper alle har hatt en bra dag i Gomerhuset, og ønsker spillere, lagledere, dommere og alle andre skuelystne velkommen også i morgen.

18 kommentarer:

  1. Har i dag vore tilskodar til Futsal-fotball på Gomerhallen. Fantastisk mykje bra teknisk lett fotball med mykje spel, målsjangsar og mål. Vart so begeista at eg reiste heim for å finne fram att fotballskoa mine i en alder av 64. Heldigvis, for Futsal-fotballen som idrett, fann eg dei ikkje....
    Har registrert en del syting frå enkelte over den nye innadørsfotballen Futsal. Den forstår eg mindre og mindre av. Kritikken må kome frå spelarar som ikkje meistrar lett teknisk fotball. Til desse er det berre å seie at dei enten må øve seg litt eller halde seg til utandørsfotballen på ei stor 11-ar bane der ein kan sparke høgt og langt og har god tid på seg til å tenke seg om før ein, som regel, gjer eit feilvalg.
    Det einast eg sakna i hallen var publikum (ser ut som om arrangøren har forsøkt i halde sluttepelet hemmeleg) samt betre speaker-service.

    Geir R.

    SvarSlett
  2. Latterlig og endre kvartfinalene etter at 3 puljer er ferdigspilt. Dette GÅR IKKE AN. I det opprinelige oppsettet som har lagt ute i hele dag var det slik:
    Vinner gruppe A mot 2-er gruppe C
    Vinner gruppe C mot 2-er gruppe A
    Vinner gruppe B mot 2-er gruppe D
    Vinner gruppe D mot 2-er gruppe B

    Nå er dette plutselig endret til:
    Vinner gruppe A mot 2-er gruppe B
    2-er gruppe A mot vinner gruppe B
    Vinner gruppe C mot 2-er gruppe D
    Vinner gruppe D mot 2-er gruppe C

    DET GÅR IKKE AN OG ENDRE DETTE ETTER AT PULJENE ER FERDIG... KATASTROFETURNERING. Dette må få følger for Skodje som arrangør.

    SvarSlett
  3. kødder du?? det kan ikkje være tilfelle. I så fall det mest amatørmessige jeg har hørt.

    SvarSlett
  4. det som er latterlig er at hareid trekker laget sitt slik at kampoppsettet MÅTTE endres!

    Skyt den som skytes bør!

    SvarSlett
  5. Det har ingenting med kvartfinalene og gjør...

    SvarSlett
  6. Dette kan ikke være tilfelle! Her vil det bli kraftige protester! Valder møter nå Volda1 isteden for Vigra. Volda1 må regnes som en bedre motstander. Dette er gjort KUN for å fremme sjansene til Skodje!!! Skandale om det vil bli slik!!

    SvarSlett
  7. da må du gjerne forklare hvorfor det har noe med kvartfinalene å gjøre.

    SvarSlett
  8. Det e nokken konspirasjonsteoria ute å går. Så vidt jeg har registert, ble kvartfinalene endret før siste gruppespillsrunde var ferdig spilt!

    SvarSlett
  9. Skal du vinne hele KM må du slå de beste lagene uansett :) Regner med Valder tar den utfordringen !

    SvarSlett
  10. en arrangør kan gjerne endre rekkefølgene på kvartfinaler pga, reisetid, kviletid mellom kamp osv. Men ALDRI endre oppsettet som her.

    SvarSlett
  11. Da er det endret tilbake, og takk for det. Kunne blitt en pinlig sak for arrangøren om ikke...

    SvarSlett
  12. Ja for all del, pinlig om ikke Valder får letteste mulig veg videre i turneringen. "Redning" på strek med hendene av en utespiller? Håper avansementet smaker skikkelig godt Valder!

    SvarSlett
  13. Herregud! Spilleren fikk rødt kort og Sif fikk straffe. Kom ikkje å sei at den handsen va utslagsgivande for kampen. Då har du røyka noke du ikkje bør røyke... Stillinga va 2-2 og halve kampen var spillt. Fortjent seier til Valder totalt sett! Og klart Valder vil møte Vigra fremfor "favoritten" Volda1. Men for all del, det blir tøft mot Vigra og. Nabooppgjør blir alltid spennande.

    SvarSlett
  14. har vel ingenting med valder å gjøre dette. En kan bare ikke endre kampoppsettet mitt i turneringa, det skjønner jo alle. Bra at Skodje innsåg at dette var litt på kanten og forandra på d..

    SvarSlett
  15. Det ligg no ute 199 bilder frå Lørdagens kampar i fotoalbumet på www.voldasupporter.com

    SvarSlett
  16. merkelig at skodje får lengre tid mellom kampane enn dei andre i gruppa. plutselig venter en 1 time mellom 2 kamper i gruppa, mens dei andre må vente en halvtime

    SvarSlett
  17. Hurrrraaaa for Skøye!
    Skøye er allereie klar for kvartfinale etter to sigrar innleiande.
    Arrangøren vurderer no å endre litt på kampoppsettet slik at Skøye får møte VALDER i kvartfinala.

    SvarSlett
  18. Sitat: "merkelig at skodje får lengre tid mellom kampane enn dei andre i gruppa. plutselig venter en 1 time mellom 2 kamper i gruppa, mens dei andre må vente en halvtime"

    Dett var bare en skrivefeil i oppsettet.

    Kampen ble avviklet kl. 12:00 - 12:30.
    Altså en halvtime pause som alle andre.

    SvarSlett