Sider

HAREID TRAKK LAGET

Hareid har måttet trekket sitt lag fra futsal-KM. Det informerte de arrangørene om i dag.

Spillermangelen skal være årsaken til at laget trakk seg i siste liten. Opprinnelig skulle Hareid spille i gruppe D, i lag med Skodje, Emblem, MSIL1 og Godøy. Etter det Skodjebloggen forstår erstattes ikke Hareid med noe lag. I stedet blir det også tre innledende kamper på lagene som skal i aksjon i morgen.

8 kommentarer:

  1. Håplaust av Hareid å trekke laget etter at sluttspelet er i gong.
    Det må vel finnast 6-7 spelarar på Hareid som kan stille opp når dei har påmeldt 2 seniorlag i seriespelet ute?
    Geir R.

    SvarSlett
  2. typisk hareid mentalitet,andre lag spelar no med juniorer og guttespelara.så ka e problemet!!!

    SvarSlett
  3. Patetisk av Hareid. Direkte latterlig, et hån mot andre lag som kunne tenkt seg å være med i sluttspelet. Når dei har 2 seniorlag, junior og gutte så burde dette være lett.. Er vel redd for å drite seg ut ved ett par forfall på viktige spelera.. Men å være ute med å kritisere andre lag er dei flinke te..

    SvarSlett
  4. Å trekke laget så seint e et hån mot resten av sunnmørsklubbane!! Ditta burde det gå an å straffe dei for!

    SvarSlett
  5. Lett å kritisere når ein ikkje veit kor stor innsats som låg bak for å prøve å stille lag. Eg fekk sjå telefonloggen til trenaren for fredag kveld og laurdag føremiddag, den var ikkje kort. Fire spelarar kunne vere med, medan ein femte ikkje landa på Vigra før gruppespelet var over (13.00). Eg skulle gjerne ha stilt sjølv, men fekk ikkje lov sidan eg spelte for andrelaget i gruppespelet. Det er ikkje anna å gjere enn å beklage overfor arrangørane, og å lære til neste gong. Ein kan ikkje fylle opp to lag i puljespelet når det er risiko for at mange på førstelaget ikkje kan stille i sluttspelet. Men det var også skadar og sjukdom inne i biletet her som gjorde at det vart fleire forfall fredag kveld og laurdag føremiddag.

    Einar, Hareid

    PS. Gratulerer til Brattvåg, Volda og Skodje.

    SvarSlett
  6. Det var merkeleg mange som vart låk fredag kveld og laurdag føremiddag på Hareid....
    Mulig Epedemi i Hareids-dalen?
    Trur meir på at dei frykta å vere låk ein eller annan plass søndag morgen med avreise frå Hareid i 07.30 tida.
    Geir R.

    SvarSlett
  7. Kan ikke Hareid være fair og si at de var redd for å bli ydmyket av lag som MSIL, Skodje og Emblem? At man ikke klarte å få med 6-8 spillere fra en så stor bygd er bare latterlig, og det burde de også skjønne. Når små lag ned i divisjonssystemet sliter med å stille elleve mann klarer de likevel å få lurt med seg en gammel veteran, selv om de vet at de taper med mange mål.

    SvarSlett