Sider

InsideMan: - INGENTING Å TAPE

KM nærmer seg. I kjøvannet av at Skodjes lag er klart har InsideMan sett nødvendigheten av å skrive noen linjer om Skodjes muligheter. Her er hva han har skrevet:

Skodje stiller som eneste lag som ikke kvalifiserte seg gjennom de innledende rundene, men får spille ettersom de er arrangører av årets senior-km. Og akkurat det at gutta stiller på hjemmebane i sin nye storstue på Gomerhuset bør gi ekstra energi. Her er det inget å tape!

Laget er noe forsterket fra den innledende runden, hvor Skodje absolutt ikke ble utspilt. I mål stiller Brede Waag, som tross sin lange kropp har god reaksjonsevne. Det samt hans gode rekkevidde gjør han til potensielt en av de beste keeperne i turneringen.

Bak stiller brødrene Eirik og Vegard Hjelvik. Unge Eirik blir av mange ansett som en av turneringens "players to watch", men tur til Manchester i følge med AaFKs ledelse kan ha slitt på formen, som ikke var god uansett. Storebror Vegard sliter i tillegg med kneet og derfor er det godt at andrerekken også er solid. Der finner vi Ingve Stokkereit og Eivind Erstad. Ingve som tar nok en pause fra militærets rekker for å bidra for klubben i sitt hjerte. Eivind blir Erstad familiens bidrag (ikke helt sant, ref. info under) denne gang og vanligvis er han god inne.

Framover finner vi teknisk elegante, men kanskje ikke like løpssterke Andrè Enger Willumsen og Lennart Tetlie. Det blir spennende å se hva de kan utrette og hvor lange intervaller de orker. Da er nok den andre offensive rekken mer kondisjonssterk med Osvald Giske og Tobias Sortehaug. En meget spennende duo er det ihvertfall. I tillegg er det mulig stortalentet Eirik Høivik blir med. En spiller som gjerne briljerer innendørs, men som først og fremst må fokusere på helgens gutte-km, hvor Skøye nok kanskje har enda større sjanser til suksess med et godt lag.

PS! Et par dager at første rapporten ble skrevet, har det kommet InsideMan for øret at veteranene Joakim "Jokke" Erstad og Espen "The Fixer" Alstad meldt seg til tjeneste om nøden kommer. Det kan hjelpe på ettersom det rapporteres via Bygdebladets kilder at Eirik Hjelvik har lagt sjuk (fyllesjuk) de siste dager og Ingve Stokkereit må kanskje fyre av lausskudd i en skog denne helgen også. Espen er i utgangspunktet keeperreserve, men er nok den første til å rekke opp handen om en spydspiss skulle behøves.

Det meget unge Skodje-laget (et av de yngste i KM?) stiller med entusiasme, pågangsmot og teknisk begavelse og forhåpentligvis med et stort publikum i ryggen.

I femmannsgruppen Skodje stiller i, er vel ikke de gule store favoritter. Msil 1, Hareid og Godøy skal vel kjempe om de to plassene videre i utgangspunktet, men både Emblem 1 og våre egne gutter kan med flyt kjempe om avansement fra gruppe D og etter det kan alt skje.

Tvi tvi Skøye! No skal den fatige ha takk!

Still opp for gutta i helgens fartsfylte KM i Gomerhuset.

InsideMan

6 kommentarer:

  1. Herregud kor Høivik kjem te å rule gutte KM, han var jo overlegent turneringens beste spiller på det gode Ørskog/Skodje laget i junior KM.. Aafk trenerene stod jo bare å måpte etter gutten.

    SvarSlett
  2. Problemet e vel at dei går videre bere med å ha han på laget, så alaget må vel sjå langt etter han ja

    SvarSlett
  3. For si eiga utvikling bør vel Eirik Høyvik spele på høgast mulig nivå? So er det vel opp til sportslig leiing i Fotballgruppa i saman med Eirik å bestemme om dette er gutte- eller A-laget.

    Geir R.

    SvarSlett
  4. detta må han få bestemme sjøl.
    Trur ikkje d betyr så mykje for utviklinga si ei futsalturnering. Er jo bedre han får briljere på gutte, enn at han blir sparka ned gang etter gang av nokken store treige gamlinga..

    SvarSlett
  5. Trur nok høyvik ville ha briljert på senior km også,treige gamlinger he han ingen problem med å runde.hilsen en

    SvarSlett
  6. Hugs no også at Ø/S junior var SAMSPELTE og SAMTRENTE og gjorde kvarandre gode... Dei hadde PLAN i spelet sitt...Dei var leda godt frå SIDELINJA. Og ikkje minst BEHERSKA dei ball utan sprett.(Formeleg elska ballen, dei små teknikarane) Ellers håper vi på Ørskog at Skodje gjer det bra, og om unge Høivik spelar, kjem vi nok på visitt som publikummarar ....
    Lukke til!
    OKSjøholt

    SvarSlett