TRE KNAPNE TAP OG EN SEIER

Selv om det ble tre av fire tap blei det ei greit gjennomkjøring for KM-gjengen i Godøyhallen i dag.

Nær sagt som vanlig slurvet Skodje i åpningskampen. Emblem gikk tidlig opp til 2-0, og først da våknet Skodje. Osvald reduserte til 1-2, og Skodje presset litt etter dette. I stedet punkterte Emblem kampen med to kjappe scoringer. Eivind pyntet på til 4-2 på tampen.

I neste kamp møtte vi forhåndsfavoritt Valder. Men her leverte vi en meget god kamp, og faktisk ledet Skodje til det gjensto to minutter. Men gjengen som var der i kveld var ikke akkurat de best trente, og når Stefan skadet seg midtveis i Valder-kampen ble det enda tyngre. I hvert fall når de fleste lagene stilte med 10-11 spillere, mens vi bare hadde åtte i utgangspunktet. Det må vi være påpasselige på til sluttspillet (selv om vi røk i dag er vi kvalifisert på grunn av at vi er arrangører). I hvert fall: To mål hver av Eirik og Eivind sørget for at Skodje ledet 4-3 etter 26 minutter. To minutter senere hadde Valder snudd til 5-4.

Vi prøvde på nytt i neste kamp, men også mot Brattvåg 2 ble det tap i sluttminuttene. Mål av Osvald, Roger og Eirik (2) sørget for at det stod 4-4 etter 21 minutter. Men et Brattvåg-mål to minutter før slutt sørget for nok et surt tap.

Om det var turen til byen med pizza/fotballkamp i pausen mellom neste kamp som gjorde det, vites ikke. Men kreftene var i alle fall så vidt tilbake og Skodje avsluttet med stil ved å slå et vel så slitent Sykkylven-lag 4-2 i den siste kampen. Sykkylven ledet en stund, men to mål hver av Eirik og Eivind sørget for en komfortabel seier.

Alt i alt en grei gjennomkjøring. Vi viser at kan spille jevnt med de fleste, selv om nivået nok blir langt høyere i sluttspillet. Vi mistenker også at nivået i de andre innledende kampene, de som gikk i Sulahallen, var litt høyere enn på Godøya.

Uansett; to uker gjenstår og da gjelder det å få noen økter. Samtidig håper vi å få tilbake noen spillere til, og da må målet være å bite greit fra seg i sluttspillet.

Fra Skodje stilte forresten Jostein, Ingve og Roger sporty opp etter å ha blitt spurt helt på tampen. I tillegg var Eirik, Eivind, Tobias, Osvald og Stefan med.

HER kan du klikke deg inn for å se kamputviklingen og resultatene fra Godøyhallen.