Sider

NEDRESKODJE BLIR HJELPETRENER

Bjørn Nedreskodje har takket ja til å bidra som hjelpetrener på A-laget. I første omgang gjelder avtalen ut våren - med mulighet for forlengelse.

I likhet med Roger Furnes' avtale må også Bjørns engasjement formelt sett godkjennes av hovedstyret. Det blir forhåpentligvis gjort i hovedstyret i slutten av denne måneden.

Opplegget mellom Roger og Bjørn er foreløpig ikke helt spikret, men det kan vi heller komme tilbake til etter hvert. Det viktigste er at Bjørn har takket ja til å bidra, og det er vi selvsagt strålende fornøyd med.

Bjørn er som de fleste vet fra Skodje, og har trent en rekke klubber på Sunnmøre de siste årene.
- Vi er veldig glad for å ha fått med oss en person som Nedreskodje. Det skal i alle fall ikke stå på den fotballfaglige kompetansen i Skodje, med Furnes og Nedreskodje i trenerteamet. Så da er det bare opp til spillergruppa å ta til seg det de sier på treningsfeltet og levere gode prestasjoner deretter. Forutsetningene for at Skodje skal rett opp igjen i "nye" 4.divisjon kunne i alle fall ikke vert bedre. Vi skriver bare november, og vi har allerede kommet lenger i sesongforberedelsene nå en på mange år. Alt i alt er jeg meget spent på neste sesong, sier sportslig leder Espen Skarbø i en kommentar.

Ellers har vi et stort håp om at Randi skal bli med som økonomiansvarlig neste år. Dermed begynner støtteapparatet foran neste sesong å komme på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar