Sider

AAFK-KEEPEREN TROR PÅ ØRSKOG

Vi fortsetter vår spørrerunde foran morgendagens oppgjør mot Ørskog. I del to av to er blant annet AaFK-keeper Sten Grytebust spurt om hvordan han tror oppgjøret ender.

Sten Grytebust (AaFK-keeper)
Lokaloppgjør! Det blir et målrikt oppgjør. Tipper 4-3 til ørskog på grunn av at de har litt lengre erfaring fra 4. div de siste årene. Men kan like godt bikke andre veien siden alt kan skje i dissa type lokaloppgjør. Men tippa et målrikt oppgjør me seier til Ørskog.

Kristian Søviknes (Norborg-trener)
Skodje vinner nok denne om dei stiller med sitt mest slagkraftige mannskap. Divisjonen sin beste midtstopper i Joakim Erstad, bunnsolid keeper i Brede, ei rutinert sentral midtbane i brødrene Hjelvik og en nask minstemann Erstad på topp. Ørskog på si side er avhengig av at Bjørnar Kvamme har en maks dag, og at dei bruker Frank Abelset sentralt på midtbana i stedefor på topp. 4-1 til Skodje. Eirik Hjelvik 2, Joakim Erstad og Magnus Strømmen skårer for heimelaget som leder 2-0 til pause. Bjørnar Kvamme reduserer for Ørskog til 3-1 når 17 minutt gjenstår av kampen før Eirik Hjelvik setter inn siste målet, og Geir Ringstad går bananas på tribuna...

Vegard Eikrem (Daglig leder i Langevåg)
En vidåpen kamp der laget med fokus på fotball og ikke fotball-muntlig blir avgjjørende. Noe forteller meg at laget i gult har størt utfordring på det feltet, så gjenstår det å se hvem som kan spille med beina like godt som dei kan prate. Skodje har mange gode spillere og trolig enkelte med spisskompetanse som kan bli avgjørende. Men jeg tror egentlig at det Ørskog som stikker av med det poengene denne dagen...!

Mathias Smehus Kringstad (Fotballdommer)
Tipper på en jevn og tøff affære, og at Skodje vinner knepent. Har hørt fra sikre kilder at Skodjes playmaker Eirik Hjelvik har trent godt i sommer, bl.a med bakkeløp opp trappene til Fjellstua! Noe som vil bikke dette til hjemmelagets favør.

Vi retter en stor takk til disse fire for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål!

2 kommentarer:

  1. du vet at du har søtte for mye på facebook når en leter etter "liker" knappen under kommentarene... faen..

    SvarSlett
  2. Enig med DL i LIL. Skodje er vel Sunnmøres beste på fotball munntlig og skriftlig. Men det tel vel lite i denne kampen. Vårkampen vart ei tam affære som enda 1-1. La vi håpe på friskare takter no, både munntlig, skriftlig og fysisisk!
    Forøvrig er eg av den meining at dei som skriv anonymt bør stå fram med namn.

    SvarSlett