Sider

FORTVILER OVER EIVINDS MÅLFORM

De fleste Skodje-patrioter jubler når Eivind Erstad scorer mål på mål. For Per Egil Ekroll er det litt verre.

Etter sesongåpningen borte mot Ørskog - der Eivind gikk målløs av banen - mistet Ekroll tilsynelatende all tro på Eivinds ferdigheter. Han lovet like godt Eivind ei gratis voksenbrus på byen (!!) for hvert mål han scorer i år. Tar man utgangspunkt i at ei koster 60 kroner har han allerede nå lovet vekk drikkevarer for 1500 kroner...
- Auch! Jeg så ikke den komme. Er det lov å angre seg, undrer Per Egil den dag i dag.

Nå spekulerer han i om det er lov å gi Eivind litt og litt utover sesongen - slik at formen hans skal bli dårligere. Per Egil synes uansett det er dårlig gjort av kompisen å score så mange mål.
- Det er greit nok at han scorer slik at Skodje vinner, men å score mål nummer sju og åtte i en kamp er direkte dårlig gjort, sier Ekroll - som også undrer om lagkamerater har inngått en sponsoravtale med Eivind. Blant annet viser han til Ingves krempasning mot Lepsøy som ga Eivind åpent mål.

Selv fortstår Eivind Erstad ingenting av kritikken fra Ekroll.
- Jeg var bare smart og unngikk å score mot Ørskog. Det er han som er så dum at han går på det, sier Eivind.

Hittil har uansett samtaleemnet i Engesetdalen de siste månedene vært om det umulige har vært mulig: Kunne Eivind overta som Dalens store sønn og ta Lodve Rune Beites scoringsrekord på 29 seriemål i løpet av en sesong? Stordal.nu konkluderer med et rungende ja.
- Jeg har fokus på en kamp av gangen. Det viktigste for meg er at laget vinner, sier Eivind - uten at vi tror han litt engang. Alle vet at Lodve-rekorden er det eneste som teller for ham i år.

2 kommentarer:

  1. Håper denne karen holder løftet sitt da, i motsetning til en anna skodjespeler som inngikk ett veddemål med en ørskogspeler ifjor.

    SvarSlett
  2. han fikk ikke være med lenger. folk som bryter løfter sender vi på dør :)

    SvarSlett