Sider

NY OPERASJON FOR BJØRNAR

Bjørnar Aure står overfor nok en lang opptreningsperiode. I går fikk han beskjed av landslagsslege Thor Einar Andersen om at korsbåndet er ute av funksjon.

Som de fleste vet var Bjørnar ute hele fjorårssesongen med etter at både ledd- og korsbåndet røk under ei inneturnering i Brattvågen. I år var han endelig tilbake, men i sin første kamp for sesongen gikk det galt på ny mot Vigra.

Siden den gang har legene sagt at korsbåndet ikke var ødelagt, og at han måtte smøre seg med tålmodighet i håp om at det skulle bli bra igjen. Det ble det ikke. Dermed var Bjørnar etter hvert så heldig at han fikk bli undersøk av selveste landslagsslegen i går. Dessverre endte det som man egentlig visste om på forhånd:

Andersen konkluderte med at om korsbåndet ikke er røket, så er det i alle fall ute av funksjon. Dermed venter et nytt halvår med opptrening før Bjørnar forhåpentligvis får seg en ny korsbåndssoperasjon.

Det meste av fornuft tilsier dessverre at det er mye som skal til for at Bjørnar kommer tilbake på fotballbanen, men kjenner vi han rett vil han i alle fall gjøre et forsøk. Vi krysser i alle fall fingrene for at opptreningen går så smertefri som mulig og at Bjørnar en gang kan komme tilbake i den vakre Skodje-drakta. Samtidig føler vi oss sikre på - og håper sterkt - at Bjørnar vil være en ressurs for Skodje-fotballen selv om han må stå på sidelinja en god stund framover.

1 kommentar:

  1. Det var synd for ei stødig brikke i Skøye-fotballen.
    Men der er mange andre viktige oppgåver å satse på innan fotballen. Trur Bjørnar kan bli ein ypperleg leiar/trenar om han satsar på det.
    Lykke til!

    SvarSlett