OVERTIDSTAP MOT ØRSKOG

Alle trodde Eivind Erstad sikret ett Skodje-poeng da han utlignet i siste spilleminutt. Men på tredje siste spark på ballen sendte Frank Abelseth et frispark i krysset og sikret tre Ørskog-poeng.

Dermed stakk dessverre Ørskog av med seieren etter en dramatisk og kaotisk kamp på Skodje stadion.

Fram til da hadde det langt på vei bølget fram og tilbake i en ikke altfor velspilt kamp. Skodje kunne fått en drømmestart da Eirik Hjelvik umiddelbart fikk en stor sjanse, men målet måtte vente på seg. Etter vel et kvarter fikk Eirik uttelling da han plutselig kom alene med keeperen til Ørskog.

Etter dette overtok Ørskog. Utligningen kom bare noen minutter senere etter at Espen var uheldig og måtte gi en retur. Der dukket Ole Jonathan Tangen opp og satte ballen i mål. Dessverre skulle 1-1 bli til 1-2. En corner inn i feltet landet plutselig i beina på Frank Abelseth som banket inn Ørskog-ledelse.

Skodje og Ørskog hadde hver sine perioder i førsteomgang. Ørskog spilte en del gjennom midten, mens Skodje kom seg rundt en del ganger på høyrekanten. Utligningen til 2-2 skulle imidlertid komme litt ut av ingenting. Et innlegg ble plutselig stusset i mål av Eivind til 2-2. Dermed gikk lagene til pause like langt.

I andreomgang startet Skodje forferdelig. Pasningene satt ikke og Ørskog styrte det meste innledningsvis. Likevel skapte vi sjanser andre vegen. Magnus Strømmen mente seg snytt for det han mente var to soleklare straffer. I tillegg headet Vegard Hjelvik i stanga.

I stedet var det Ørskog, ved innbytter Magnus Hoff Johansen, som på et flott angrep gikk opp til 3-2. Skodje sendte flere i angrep, mens Ørskog la seg bakpå. Utover omgangen var det tydelig at begge lag var slitne og det ble store rom.

Skodje jaktet utligingen og skapte også sjanser. Flere ganger kom man seg rundt på høyrekanten, men legget inn ble for dårlig. Man var også farlige en rekke ganger på dødballer, men tverrliggeren var det nærmeste man kom.

Mot slutten hadde Ørskog noen feite overgangsmuligheter som de ikke maktet å ta vare på. I stedet var det Eivind Erstad som dukket opp på bakerste stolpe og headet inn utligningen i siste spilleminutt.

Der og da trodde nok de fleste at det ville ende i en fortjent poengdeling, men i stedet var det Ørskog som skulle få siste sjanse. Fem minutter på overtid fikk Frank Abelseth sjansen på et frispark på 20 meter. Han sendte ballen like godt i krysset og sikret full jubel blant Ørskog-spillerne.

Skodje var naturligvis skuffet over å ha tatt nok et oppgjør mot Ørskog. Samtidig hadde vi håpt å vist oss fra en bedre siden foran et talrikt publikum. Men dessverre viser det seg nok en gang at Skodje sliter med å komme i gang rett etter en sommerpause.

Likevel; Vi er fortsatt A-poeng med Ørskog, selv om vi er bak på målforskjell. Samtidig tapte Stordal, slik at vi fortsatt har heng på de. Dermed kan det fortsatt bli en spennende høstsesong om vi bygger videre på det gode treningsarbeidet vi har lagt ned de siste to ukene (bare så synd to uker viste seg å være for lite i dag...)