Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL STORDAL

Som InsideMan ga uttrykk for sist: Ørskog var favoritter. Og det tilfredsstilte de med glans. Etter en meget dramatisk kamp, som kunne minne om et Manchester-derby for noen år tilbake, tok de blå alle poengene med seg heim.

Men nå skal kjerringa reises med staven, gutta skal inn til Stordalen, knuse møbler, hilse på samtlige innbyggere og vinne en fotballkamp.

På Skodje har det vært høy temperatur eller svake ledd den siste uka. Ikkje mindre enn firemann har stått av trening og er usikre til kampen. Det er de sagnomsuste Hjelvik-brødrene, Skodjes Messi Magnus Strømmen og unge, lovende Ole Særsten.

Forhåpentlig makter alle å bli klare for kamp. Ellers er både Brede Waag og Kristian "Longva" Fylling tilbake etter andakt og sang og rett inn på laget går de begge. Ute er Espen "dressed to impress" Skarbø og Marky Mark Aure, som e ute resten av sesongen dessverre.

Sist vi møtte de tekniske gutta fra Stordalen vant vi. 3-2 ble resultatet i vårens oppgjør. Som likefullt fremstår som noe flatterende, ettersom Stordal var bedre enn Skodje den kvelden.

Nå skal det vinnes fortjent!

Denne uka gikk fort, i overmorgen er det alt fredag, sa mannen.
Victory Skodje
InsideMan

2 kommentarer:

  1. Vi er vel alle litt låke etter tapet mot Ørskog, men vi må vel sei eom han sa saglige N.A.Eggen i RBK: "Æ du låk eller æ du skada!"

    SvarSlett
  2. Stordal:
    "Skodje gleder seg
    Skodjebloggen brukar langt mindre energi inn mot Stordal-kampen enn inn mot det forrige derbyet, mot Ørskog sist veke. Vi les på sida at dei gleder seg til å kampen. Vi siterer." gutta skal inn til Stordalen
    knuse møbler, hilse på samtlige innbyggere og vinne en fotballkamp.

    - Kva dei vil gjere først står det ingenting om, men har dei tenkt å knuse møblar og å helse på alle blir det vel lite overskudd igjen til sjølve kampen...?"

    Hehe. Det er ikkje rart de klarer å hisse på dykk dei fleste!

    SvarSlett