Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ØRSKOG

InsideMan har nyt en solrik og fager sommer på sydenvarme Sunnmøre og lengtet i spenning på torsdagens kamp på Skodjes nydelige kunstgrasbane.

Og hvilken start på høstsesongen det blir. Først en klassisk mot de blåkledde jyplingene fra Sjøholt, så snikkerne fra Stordal. Vinner våre krigere nevnte kamper lukter det en saftig opprykksfest i oktober. Men det her blir ingen dans på roser eller walk in the park om du vil.

Ørskog går etter sigende for å ha den beste elleveren i serien når samtlige stiller og InsideMan sier seg ikke uenig i denne forferdelige sannheten. Mot Skodje på torsdag er det tidligere stortalentet Jon Egil Sollied tilbake og i tillegg blir jeg ikke overrasket om veteraner som Lukkedal og Groven, sistnevnte numbero uno hater av Skodje, er med. Interessant! Det stiller sannsnyligvis sin, kanskje til nå, beste startellever denne sesongen, etter mange merkelige oppstillinger i en ustabil vårsesong. Med seier over Skodje melder de seg for alvor med i opprykkskampen.

For Skodjes del har gladmeldingene komt som perler på en snor. Vi har vært mer aktive på overgangsmarkedet enn Manchester-klubbene til sammen. Inn har de gamle traverne Magnus Strømmen, Ingve Stokkereit og Eirik Fylling kommet. Sistnevnte er dessverre ikke med torsdag, da han sjøl syns det fysiske grunnlaget ikke er godt nok.

Torsdagens kamp går også uten førstekeeper Brede Waag og høyreback Kristian Longva som er på leir i søken etter det forjettede land og det gode ord. Derfor er megler nummer 1, Espen Skarbø, tilbake i buret. Etter sigende i god form også. Ellers skal det meste være på stell for de gulkledte med godt oppmøte på trening den siste uken. Men kommer likevel de viktige kampene for tidlig? Skodje er kjent som slow starters og kan fort bruke minst en kamp på å finne formen fra sluttsekvensen i vår.

I følge et bredt panel av profiler i sunnmørsfotballen, deriblant Paradise-Stian, er Skodje favoritter. InsideMan mener, til tross for hjemmebanefordel, at Ørskog er knappe favoritter torsdag, men ser gjerne at han tar ettertrykkelig feil.

På kampens facebookevent er snaue 125 attending. Folkens! Det e for dårlig, riktignok er eventen, i likhet med InsideMans innlegg, skrevet i en salig blanding av nynorsk og bokmål, men la det legges til side. Ivar Aasen ser gjerne at dokke møte på stadion og maler den gul på torsdag. Dette er årets happening på Skodje, Ja, f… Rybak og co, dette er Fjord Cadenzas største øyeblikk!

Gjensidig tillit er viktigere enn gjensidig forståelse.
Link pergalės Skodje!
InsideMan

4 kommentarer:

  1. Vel tala!
    Måtte eit ei av dei beste laga vinne.

    SvarSlett
  2. Hei!

    Tenkte å leggje att ei helsing for å gje litt skryt for arbeidet som blir gjort med denne sida. Sjølv for lag som ikkje spelar mot Skodje ein gong er det artig å følgje med.

    Så får det heller vere at enkelte meiner ein er litt for krasse. Litt må ein tåle, det er trass alt godt for interessa at det vert litt temperatur.

    Lykke til i morgon og framover.

    mvh

    SvarSlett
  3. Ser at høgrebacken Kristian Longva ikkje skulle spele. Men han he vell ikkje spilt på ei stond?

    SvarSlett
  4. Skal være Fylling.

    SvarSlett