Sider

STATISTIKK HITTIL I ÅR

Årets sesong er halvspilt. I den forbindelse har Skodjebloggen naturligvis sett litt på statistikken hittil i år.

Som alle vet ligger vi på 2.-plass på tabellen. Det skjer etter 8 seiere, to uavgjorte og ingen tap. Det betyr at vi er det eneste laget som ikke har tapt hittil i år. Dette har skjedd ved at vi har scoret 42 mål. Det er faktisk bare tredje mest, bak Stordal (44) og Ørskog (47). Antall baklengsmål er for vår del 13. Det er til gjengjeld det laveste antallet av samtlige lag.

Siden vi har
spilt så mange bortekamper, er det ikke noe poeng i å sammenligne hjemme/borte foreløpig. Men ser man på før/etter pause, stjelt fra stordal.nu, ser man at vi kanskje ikke er så aller verst trent likevel. Før pause er vi på 3.-plass med 6-3-1 i statistikk. Etter pause er vi på 2.-plass med 7-2-1 - bare ett poeng bak Stordal.

Dersom man skal se litt på spillerstatistikken, kan vi begynne med det enkleste. Hittil i år har vi brukt 23 forskjellige spillere. Kristian Fylling og Eivind Erstad er de eneste som har startet alle. Brede Waag har vært med på samtlige, men kom inn som innbytter i den ene. Ole Særsten har startet samtlige kamper etter at han meldte overgang fra Ørskog, mens Eirik Høivik har vært med på kampene han ikke har hatt karantene.

Når det gjelder målscorer har faktisk bare åtte mann skoret for oss hittil i år (pluss to selvmål). Med sine 19 mål er Eivind Erstad soleklar toppscorer i divisjonen. Men også Eirik Hjelvik er høyt oppe på listene med sine ni mål. Bare seks spillere er plassert mellom ham og Eivind.

Det var det vi kom til denne gang. Under følger statistikken over antall kamper og målscorere.

SPILLETID:
Brede Waag 9 (1)
Kristian Fylling 10
Joakim Erstad 7
Trond Ytreberg 7
Eirik Høivik 8
Vegard Hjelvik 7
Eirik Hjelvik 8
Stefan Aasen 7 (1)
Mark Aure 7
Eivind Erstad 10
Ingve Stokkereit 2 (3)
André Willumsen (3)
Eirik Tomren 8 (1)
Lennart Tetlie 5 (5)
Espen Skarbø 1
Roger Ytreberg 1 (3)
Tobias Sortehaug 3 (4)
Ole Særsten 9
Lars Even Beite (6)
Sten Tennfjord 2 (3)
Osvald Giske (1)
Johann Kjerstad (1)
Emil Uggedal (3)

SCORINGSTOPPEN:
Eivind Erstad 19
Eirik Hjelvik 9
Eirik Høivik 4
Stefan Aasen 3
Ole André Særsten 1
Joakim Erstad 2
Vegard Hjelvik 1
Tobias Sortehaug 1
Selvmål 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar