Sider

LITT AV HVERT FRA VÅR AVDELING

Sommerferien er i ferd med å avsluttes. Som vanlig er det da litt nyheter rundt om på fotball-Sunnmøre. Vi har tatt en liten titt på vår avdeling.

* Vi starter med vår nabo Ørskog, som mister Eivind Klokkehaug til studier. Han har vært en bærebjelke i årets Ørskog-lag, og vil nok bli savnet selv om veteranen Jon Egil Sollied har gjort comeback.

* En annen unggutt, Jørgen Svinø, har forlatt Emblem til fordel for studier i København. I likhet med Klokkehaug har han vært sentral for sitt lag de siste årene. Med tanke på at Emblem har en bredere stall enn Ørskog er nok ikke savnet like stort, men likevel ikke bra for et Emblem-lag som desperat vil prøve å redde plassen i 5. divisjon utover høsten.

* Foreløpig kjemper Emblem om 4. plassen med Brattvågs nest beste. Den plassen klarer de nok greit. Sist spilte nemlig Martin Sundnes for førstelaget til Vågen. Fortsetter han der, vil det være svært imponerende om Vågen 2 klarer å holde oppe koken.

* Det er ikke bare viktige spillere som forsvinner. Det ble nemlig med et halvt år som HaNo-trener for Joakim Austnes. Som varslet tidligere i år har han nå flyttet til Oslo for å studere. Ifølge HaNo-bloggen har Ivar Fjørtoft tatt på seg å trene laget ut sesongen.

Det var det vi hadde for denne gang. Mer å melde om? Legg gjerne igjen en kommentar.

1 kommentar:

  1. "Skodjebloggen" er som vanleg kledelig beskjeden. For ikkje å støyte nokon Stordal-tilhengarar har redaktøren unnlatt å legg inn resultatet frå Stordals-kampen under "Skodjes Kamper", sjølv om det no er neste ei veke sidan kampslut.
    Dermed ligg fortsatt Ørskog-tapet som siste resultat.
    Aktverdigt!

    SvarSlett