Sider

SENDTE LEPSØY HJEM SOM SLAKT

Et Lepsøy-lag som spilte store deler av kampen med ti mann var sjanseløse mot Skodje i kveld. Til slutt endte det hele 12-0.

Dermed stoppet man to mål før klubbrekorden ble tatt (14-1 mot Vartdal). Undervegs hadde man god kurs mot denne, men mot slutten stokket det seg - kanskje litt naturlig - litt opp.

I kveld var det nok aldri tvil om hvor seieren skulle ende, bare hvor stor den skulle bli. Lepsøy kom dessverre til Skodje med bare ti mann. Lepsøy fikk en spiller til etter en halvtime, men et kvarter ut i andreomgang måtte en annen ut med skade.

Med tanke på hvor seieren skulle ende spilte det nok ingen rolle. Etter at Skodje fikk sitt første mål signert Eivind Erstad, rant målene i tur og orden inn. I starten gjorde Lepsøy det tidvis vanskelig å rulle opp, og det ble litt frustrasjon blant Skodje-spillerne. Men utover i omgangen rant målene inn. Til pause stod det hele 7-0.

I pausen begynte man å snakke om klubbrekord og det som var. Vi ble likevel enige om å fokusere på neste mål og å gjøre ting enkelt. Det lykkes vi godt med - og i løpet av kort tid ble tre nye mål satt i nota. Et artig poeng er at Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (3) og Eirik Høivik (3) stod for de ti første målene. Flere av disse var etter meget lekre opprullinger, spesielt på høyresiden. Uansett motstand; det må vi ta med oss!

Utover i omgangen faller nok presisjonen og konsentrasjonen litt. Flere ønsker å tegne seg på scoringslista, og kampen bærer nok preg av at det ikke er så mye som egentlig står på spill. Vi skulle gjerne tatt klubbrekord, men samtidig ville det vært litt juks å gjøre det i en slik kamp.

Ingve krangler inn mål nummer elleve, og knappe ti minutter før slutt fullfører innbytter Johann Klokk Kjerstad med å sette inn mål nummer tolv mot sin gamle klubb. Mot slutten hadde blant annet tidenes mest offensive back, Sten Tennfjord, et par solide sjanser, men det ville seg ikke for dalingen. Kanskje like godt; Om han scorer i år, har han sagt at han legger opp.

Alt i alt gjør vi naturligvis en godkjent kamp. Det var på mange måter synd at Lepsøy kom så svekket, siden det alltid smaker bedre å vinne en litt jevnere kamp. Uansett sporty av Lepsøy å gjennomføre med såpass solid lagmoral. Selv tar vi med oss en god målforskjell, mange flotte scoringer og selvtillit foran lørdagens tøffe bortekamp mot Harøy.

Kampfakta:
SKODJE - LEPSØY 12-0 (7-0)
Bane: Skodje stadion
Dommer: Arild Vegsund
Mål: Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (3), Eirik Høivik (3), Ingve Stokkereit og Johann Kjerstad.
Skodjes lag: Espen Alstad, Ingve Stokkereit, Stefan Aasen, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Tobias Sortehaug, Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik, Magnus Strømmen, Eivind Erstad og Eirik Høivik.
Innbyttere: Emil Slettedal, Sten Tennfjord, Eirik Tomren og Johann Kjerstad.

6 kommentarer:

  1. feira han Johann målet mot gamle lagkamerata?;)

    mvh Brede Waag

    SvarSlett
  2. Godt ikkje savnet av den nå etablerte Ham-Kam backenblei for stort! Gratulere me en solid siger.

    Mvh. Hamarkammeratane v/Kristian Fylling

    SvarSlett
  3. Det vart dessverre ikkje fotballKAMP på Skodje Stadion i kveld, i ordets rette forstand. Det vart stort sett spel mot eit mål.
    Men bevares, mange flott prestasjonar og mål av Skøye og tapper kjemping av dei få Lepsøyværingane som hadde tid å ta turen til Skøye i kveld.
    Men slik er det, og slik vil det sikkert bli, på lavaste nivå i Sunnmørsfotballen.
    Husk at vårkampen mellom laga enda 4-4 der Lepsøy leda både 2-0 og 4-2!

    SvarSlett
  4. Brede: Ja, selvfølgelig. Bortsett fra de første målene var han nok den som jublet mest. Lurte en stund på om han skulle kysse klubbmerket!

    SvarSlett
  5. Burde tatt med litt meir info om 11. målet. Innlegg fra høgrekant til venstreback (Sten) som prøver å stupheade. Av alle ting er det høgreback (Ingve) som plukker returen på femmeteren. Hehe!

    SvarSlett
  6. Latterlig av Lepsøy å gi vekk poeng slikt.

    SvarSlett