Sider

STOKKEREIT BLIR MED PÅ OPPTUREN

Nok en gladmelding til Skodje-supporterne: Ingve Stokkereit har bestemt seg for at han vil være med på oppturen som skjer i Skodje-fotballen om dagen.

Etter dagens trening, der Ingve ble slått tunnel på av Ole Særsten, bestemte han seg: Nå skal han være med helt til at han får tatt igjen. Dermed har han sagt at han blir med minst fram til neste høst.

Samtidig er han sugen på spilletid mot Ørskog. Med 20 mann på trening mandag fryktet Ingve tribuneplass og det som verre var om han ikke bestemte seg for å være med. Dermed var avgjørelsen tatt.
- Det skal bli en sann ære å få være med på å slå Ørskog. Jeg håper alle er motiverte og at vi klarer å dra dette i land. Jeg er i alle fall klar, varsler 20-åringen.

Alternativet til Ingve var å studere utenbys, men nå ser det i stedet ut til at han vil ta opp fag og jobber her i nærområdet. Det betyr at 91-modellene Emil Uggedal, Magnus Strømmen og Ingve Stokkereit igjen er tilbake i Skodje IL. Det er selvsagt gode nyheter for oss, som dermed får et større miljø med unge, positive gladgutter som vil opp og fram med fotballen.

Vi ønsker Ingve tilbake i den vakre gule drakta og ber han gjerne om å score ett mål mot Ørskog også!

1 kommentar: