Sider

ELLINGSØY SPILTE MED ASKØY-SPILLER

Hadde Emblem visst at Kjetil Kalvatn ikke egentlig var Ellingsøy-spiller, hadde de fort kunnet vært to poeng mindre bak tettrioen.

Ifølge norborg.com oppdaget man at Kalvatn egentlig stod registrert i Askøy da han skulle melde overgang til Valder. Nettsidene til Norborg spekulerer videre i om Ellingsøy vil bli fratatt poeng etter denne missen.

Ettersom det er en tidsfrist på å klage inn etter hver enkelt kamp, er det lite sannsynlig at noen andre lag vil bli tilkjent poeng for brøleren. Det er synd for blant andre Emblem, som spilte 4-4 mot Ellingsøy etter at nevnte Kalvatn scoret ene målet.

Samtidig er det vel ingen tvil om at det bare er en mennesklig feil som har gjort at Kalvatn ikke har vært spilleberettiget. Dermed er det vel mest fair at poengene står uansett.

4 kommentarer:

  1. Slikt som dette skjer dessverre altfor ofte, utan at det er ei bevist handling for å fuske. Det skuldast som regel slurv og uvitanheit i klubbane.
    Reglane er slik at dersom det ikkje blir sendt inn protest på kampresultatet (etter gitte reglar) vil motstandarlag ikkje kunne krevje poeng.
    Forbund/krets kan derimot ilegge bot eller trekk av poeng til lag som har brukt ikkje speleberettiga spelar.

    SvarSlett
  2. Dette er jo noko som Ellingsøy har gjort mange ganger, er jo ofte ein ser spillere som har rødt kort spille neste kamp, bare under andre namn.

    SvarSlett
  3. Tror nok Ellingsøy var klar over dette. Ikke noe nytt fra den kanten..

    SvarSlett