Sider

VELKOMMEN TIL VOKSENLIVET, TOBIAS

Endelig! Dagen i dag er en virkelig stor en sett med Skodje-øyne. Vår alles kjære Tobias Ødegaard Sortehaug fyller 18 år! 


Hyggelige som vi er stiller vi oss blant gratulantene: Gratulerer så meget, Tobias!

Som seg hør og bør skal vi selvfølgelig komme med en liten omtale av han som i en årrekke har vært "yngst" på A-laget. Tobias fikk sitt gjennombrudd i en treningskamp mot Ørskog på Kirkebø stadion før 2009-sesongen.

Den påfølgende sesongen fikk han mye spilletid tross den unge alderen. I fjor fikk han god erfaring i 4. divisjon. I år var Tobias virkelig på gang i vinter, men utover har han vært litt inn og ut av laget. Men så snart du er kvitt småskader, stjernenykker og spiser potetball før hver treningsøkt, blir det straks bedre. Tobias har allerede blitt en viktig bidragsyter i laget - og blir garantert en bærebjelke den kommende tiden. Liker, som du ville sagt.

Samtidig innebærer det en del å komme inn i voksenlivet. Du tenker selvsagt at du nå - etter flere år som fast flaskefyller - skal få fri. Og jada, du skal få det til en viss grad. Nå som du ikke lenger skal fylle flaskene, er vi selvfølgelig så smarte at vi setter opp ordensmennslister. Den kommer opp snarest. Og du er forresten først ute...

Uansett: Vi regner nå med at du vil ta mer ansvar framover, at du vil tåle mer og alt det annet som det medfører å bli 18 år. Samtidig betyr dette vel at du er blitt mer moden og alt det der. Dermed slipper vel Skodje å havne i søkelys blant lokale klubber framover fordi man skriker ut "LOL" på en fotballbane?

Vi gir deg i alle fall en sjanse. Men når vi hører at 18-årsdagen skal feires med "tidenes sjukeste naustfest" begynner vi å tvile litt. Uansett: gratulerer med dagen!

2 kommentarer:

  1. Lepsøy - Ellingsøy 4-3 (1-1)
    Mål Lepsøy: Tore Johan Gjerde 3 mål
    Frank Gjerde 1 mål

    SvarSlett