Sider

LARS OM SIN ØRSKOG-RIVALISERING

Det er snart under et døgn til årets store happening; Skodje - Ørskog. I den forbindelse har Skodjebloggen stilt kameratene Lars Even Beite og Elias Langlo et par spørsmål om rivaliseringen de opplever til daglig.

Først ut er vår egen Lars Even med sine svar.

- GOD KVELD! HVEM VINNER TORSDAGENS OPPGJØR?
Det må nok bli Skodje!

- ... og HVORFOR TROR DU DET?
Heimebane, god stemning i troppen og en god og brei tropp. I tillegg er det en fordel at unggutta på Ørskog er på fylletur. Makan til prioritering, forresten.

- HVA MÅ DERE GJØRE FOR Å STOPPE ØRSKOG?
Spille vårt eget spill og la Ørskog løpe mellom. Samtidig er det vel ingen tvil om at man må ta ut Abelseth, Kvamme og Tangen som er de største truslene til Ørskog.

- ER DET NOEN DERE ER EKSTRA OPPMERKSOMME PÅ?
Ja, selvsagt. Spesielt Kvamme og Abelseth må vi nok passe litt ekstra på. De er veldig viktige for Ørskog.

- HVEM TROR DU ENDER ØVERST TIL SLUTT?
Det satser vi selvsagt på skal bli oss! Ørskog mobiliserer nok alt de kan mot oss, men etter hvert tror jeg de vil de falle av. Vi har en mye større og sterkere tropp enn Ørskog i år. Men gi oss gjerne større motstand neste år :)

- ER DET NOE FORSKJELL PÅ FOTBALLEN SOM SPILLES?
Ja, det er det nok. Her på Skodje er vi nok mer et kollektiv som bygger opp ting bakfra, kombinert med organisert overgangsfotball. Ørskog er mer avhengig av enkeltspillere sentralt i banen.

- HVA BETYR DET Å MØTE ØRSKOG FOR DERES DEL?
Hva skal man si? Det er vel ingen av oss som synes Sjøholt er noen særlig til plass. Og jo mer man misliker noe, jo sterkere ønsker man å slå de. Samtidig er det viktig å presisere at det er en sunn rivalisering, slik at det er artig å møtes både på og utenfor banen. Mye folk, god stemning og Skodje-seier er jo perfekt! Siden man kjenner en del folk derifra er det ekstra artig å vinne.

- HVORDAN VIL DET FØLES OM DERE VINNER TORSDAG?
Det blir selvfølgelig deilig. Vurderer nesten å henge opp et mobbebanner i Dragsundet, men de neste årene vil forhåpentligvis Ørskog uansett få høre det nok ganger når man møtes.

- HVORDAN VIL DERE TAKLE HENHOLDSVIS ET TAP/SEIER?
Seier vil bli taklet som alle andre seiere, så kan du tolke det dit du vil. Blir det tap så er vi fortsatt a-poeng med Ørskog og fortsatt like klar på at vi vil komme over Ørskog på tabellen. Så får vi bare håpe at Ørskog beholder plassen i divisjonen slik at det blir lokaloppgjør neste år også.

- HVORDAN ER DITT FORHOLD TIL ØRSKOG?
Er klassekamerat med Langlo. Han har skrytt av alt Ørskog har å by på: Stoppen, trekkspill og enda et trekkspill. I tillegg er jo han så stolt over at idrettslaget endelig har fått seg sponsornavn på stadion. Ørskogbanken stadion faktisk. Nei, takk og farvel! Så oppsummert ja: det sier sitt at jeg går i klasse med Langlo.

- HVA ER DET MEST POSITIVE DU KAN SI OM ØRSKOG?
Det er kort veg til Skodje!

Vi retter en stor takk til Lars for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål. Intervjuet med Langlo legges ut i løpet av ettermiddagen.

2 kommentarer:

  1. Litt feil at Ørskog mobiliserer alt.
    Ørskog har tre bergensstudenter som kunne gått rett inn på laget, men Ørskog sine trenere har vært klar på å bruke dei som er på trening. Uansett om motstanderen heter Skodje eller Lepsøy. Det vil nok lønne seg i lengda, sjøl om feks Sigve Rørstad kunne herja vil me skodjeforsvaret

    SvarSlett
  2. and here we go again.. gidd å lag så masse bråk igjen da!

    SvarSlett