Sider

EMBLEM BLE ET PAR HAKK FOR GODE

Årets første høstkamp endte dessverre med et 3-5-tap. Emblem var nok det klart beste laget i førsteomgang, og selv om Skodje skapte sjanser og jaget utligning etter hvilen, var nok seieren fortjent. Oppdatert.

Skodje hadde planer om å gå ut høyt, men ble umiddelbart spilt lave av et meget opplagt Emblem-lag som varierte mellom korte kombinasjoner og baller i bakrom på sine svært kjappe kanter.

Skodje slet med å komme med i spillet, og etter hvert var det helt fortjent Emblem åpnet opp målkontoen. I løpet av en periode på fem minutter rant målene inn: 0-1 ved Bogdan, 0-2 ved Bogdan, 1-2 ved Håkon Opsal - og til slutt 1-3 ved Bogdan. Flotte mål, for all del, men her burde nok Skodje-forsvaret klart å stoppe den effektive Emblem-spissen på en bedre måte.

Skodje kom mer med i kampen utover omgangen, og hadde noen brukbare sjanser, men at Emblem ledet til pause var fullt fortjent.

Etter hvilen ble det langt jevnere. Riktignok gikk Emblem umiddelbart opp i 4-1 og de fleste trodde nok av løpet var kjørt, men på mesterlig vis spilte Skodje seg inn igjen i kampen. Etter å ha brent et par gode muligheter fikk vi endelig uttelling. Først satte Lars Even Beite inn 2-4 på straffe, før Eirik Hjelvik reduserte til 3-4 etter et nydelig Skodje-angrep.

Skodje-gutta hadde virkelig blod på tann i denne perioden, men dessverre glapp det bakover ikke mange minuttene etterpå. Emblem satte inn 5-3 og i praksis var kampen da avgjort, selv om Skodje-gjengen jaktet nok en redusering.

Alt i alt tar vi med oss en del negativt og en del positivt fra denne kampen. I førsteomgang var vi ikke på nett og Emblem var det klart beste laget, men samtidig står vi opp og kriger for hverandre utover i kampen selv om vi får en rekke smeller i trynet. Emblem er nok blant de klart beste lagene vi møter i år, og med samme spill som i 2. omgang blir det mange poeng utover høsten.

Ellers gratulerer vi Sebastian Vågø med sin seriedebut for Skodje IL.

Kampfakta:
Skodje - Emblem 3-5 (1-3)
Mål Skodje: Opsal, LE Beite og E. Hjelvik
Dommer: Bjarte Steinsbu (god!)
Gule Skodje: Ingen
Skodjes lag: Ole Willumsen - Lennart Tetlie, Bjørnar Aure, Marius Fylling, Lars Even Beite - Sondre Beite, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Tobias Sortehaug - Håkon Opsal og Eirik Høivik.
Benytta innbyttere: Thomas Honningdal, Sebastian Vågø, Emil Slettedal og Eirik Fylling.

1 kommentar:

  1. Å bli nr. 2 i ein fotballkamp er noko av det verste eg opplever.
    Likevel mykje god underhaldning på Skodje stadion i dag, og bra publikumsoppmøte til Skodje å vere.
    Skodje har nokre artistar som det er verdt å bruke eit par timar på ein torsdagskveld, og so har dei tilhøyrigheit til Skøyebygda som sjølv ein innflyttar set pris på.
    Heia Skøye!

    SvarSlett