Sider

TRE INN, MEN FLERE PÅ VEG UT

Tre nye spillere er klare til Emblem-kampen, men dessverre ser det ut til at en del spillere også forsvinner den andre vegen. Trøsten er at det kunne vært verre.

Vårens førstekeeper Brede Waag har allerede pakket sammen for å reise mot Oslo og starte studier der.

En stund så det ut til at det skulle bli med det, men nå ser det jaggu det ut som vi mister ytterligere noen spillere. I verste fall går vi nemlig glipp av fire-fem spillere som nok hadde forsvart en plass på de fleste 4. divisjonslag.

Magnus Strømmen  - som har startet nesten alle kampene i vår - flytter trolig vekk fra Sunnmøre for å studere. Det finnes en liten sjanse for at Magnus blir værende, men trolig flytter teknikeren til Haugesund i løpet av få dager. Magnus har heller ikke vært med siden vi startet opp i høst, og er uansett uaktuell til torsdagens serieåpning mot Emblem.

Videre ga Ole Tangen beskjed for en stund siden beskjed om at han trolig bare ble med høstsesongen. For Oles del er det rett og slett tiden som sliter med å strekke til, med barn, familie, reiseavstand til trening, jobb og alt det der. Når det er sagt; Ole sliter med å gi helt slipp på fotballen, og vi har et håp om at han blir med litt utover høsten likevel. Men foreløpig er ikke Ole veldig aktuell - og til torsdagens kamp er heller ikke han med.

Ellers er det foreløpig et lite spørsmålstegn rundt vår lille ballelegant Sondre Beite. Alt tyder på at han om noen uker flytter til Ulsteinvik for å studere der. Men inntil videre er i alle fall Skodje og Sondre sjøl innstilte på at Sondre skal fullføre sesongen i Skodje IL, men det må vi nesten bare se litt an. Med mot Emblem er han i alle fall!

Videre hadde vi lenge et stort håp om at Ingve Stokkereit skulle komme vende hjem til Sunnmøre denne sommeren, men foreløpig ser det ikke helt ut til at det går mot det.

Sånn sett er vi en del personer i minus i forhold til hvordan det lenge så ut til å bli, men faktum er at det fort kunne vært være. At Skodje presterte såpass godt i vår, har blitt lagt merke til og flere av våre spillere har blitt forsøkt lokket vekk fra Skodje. Men foreløpig er det ingenting som tyder på at folk faktisk bytter klubb.

Og det er selvfølgelig et positivt tegn! Det viser at vi har lykkes med å skape et godt miljø både sportslig og sosialt. Selv om noen har falt fra i sommer, er vi flere folk enn noen gang på trening og har derfor strålende forutsetninger for å gjøre unna en sterk høstsesong. Det skal vi bygge videre på, og både utover sesongen og i flere år framover vil Skodje garantert ha et spennende og attraktivt lag.

Når det er sagt: At 4. divisjon foreløpig er en divisjon det er tøft å vinne fotballkamper i er det liten tvil om, spesielt for et såpass ungt og urutinert lag som det vi er. Men vi går løs på høsten med optimisme - og satser på å motbevise kritikerne allerede torsdag ved å sende Emblem hjem uten poeng fra Skodje stadion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar