Sider

RÅSTERK FØRSTEOMGANG GA STORSEIER

Et aggressivt Skodje-lag gikk ut i hundre mot MSIL og punkterte kampen før pause. En strålende førsteomgang sørget for at Skodje tok med seg en sterk og viktig 5-0-seier på bortebane i kveld.

Av og til bare skjønner du at gutta er hundre prosent klar til kamp. I dag var det sånn. I dagene i forkant og i garderoben før kamp merket du at spillerne gledet seg og var klar for å gi alt.

Dermed var det lett å legge taktikken - full peis fra start. Som sagt så gjort: MSIL-spillerne fikk ikke et sekund pause i åpningen og før sju minutter var spilt hadde Skodje-banka inn to mål. Først satte Eirik Høivik 1-0, før Sondre Beite økte til 2-0 på et lekkert skudd fra distanse.

Greit nok at vi var effektive i åpningen, men i førsteomgang var det klasseforskjell på lagene. Sondre Beite økte til 3-0 ganske tidlig i kampen, og like før pause kunne Eirik Hjelvik sette inn 4-0 fra straffemerket. Mot slutten av omgangen hadde vi en rekke sjanser til å øke til 5-0, men strengt tatt går det ikke an å klage på effektiviteten og resultatet før pause.

Planen var å gå ut på samme måte i andreomgang, men faktisk var det MSIL som tok tak i kampen umiddelbart etter hvilen. De hadde et par brukbare sjanser det første kvarteret, men siden de ikke fikk uttelling da ga de nok litt opp utover kampen.

For Skodjes del var nok andreomgang et lite steg i forhold til første, men det skulle strengt tatt bare mangle. Utover kampen tok vi riktig nok tak. MSIL gikk tomme og vi fikk enorme rom, men tross en del sjanser og nestensjanser ble det "bare" 5-0 etter at Tobias Sortehaug satte inn vårt siste.

Alt i alt en imponerende, deilig og viktig seier! Selv om Stordal sliter tungt i år, er kampene mot Skodje et høydepunkt. Derfor må vi være skjerpet neste torsdag. Men med samme innsats som i førsteomgang i dag, bør tre poeng absolutt være innen rekkevidde!

Kampfakta:
MSIL - Skodje 0-5 (0-4)
Mål Skodje: Sondre Beite (2), Eirik Høivik, Eirik Hjelvik og Tobias Sortehaug
Ingen gule til Skodje, ett til MSIL
Skodjes lag: Ole Willumsen - Sigmund Mestad, Bjørnar Aure, Marius Fylling, Marius Rogne - Sondre Beite, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Alexander Berntsson - Eivind Erstad og Eirik Høivik.
Benytta innbyttere: Are Kvalsvik, Ingve Stokkereit, Lars Even Beite, Tobias Sortehaug og Emil Slettedal.

3 kommentarer:

 1. herlig!! regna med ballen gjekk raskt langs bakken da i dag.

  SvarSlett
 2. Ja, i dag var det moro å være Skodje-gutt Jokke!

  SvarSlett
 3. Halleluja!
  1. omgongen noko av det beste eg har sett av Skøye i år.
  Både eg, og den andre skodjetilhengaren på tribuna, Ole Johan var overbegeistra.
  Og no kjem Stordalingane på besøk. Undervurdering og tapte poeng? Måtte vårherre forby!

  SvarSlett