Sider

SKARBØ ENGASJERT SOM KEEPERTRENER

Keeperne blir ofte litt forsømt i treningsarbeidet. Nå har Skodje IL tatt grep og engasjert Espen Skarbø som keepertrener for seniorlaget.


Dermed er en viktig brikke på laget på plass ut årets sesong.

Espen har egentlig vært med en del på treninger gjennom hele året, og har over lengre tid vært den som har lagt opp opplegget for keeperne. Espen har gjort dette mer og mer planlagt og har fått veldig gode tilbakemeldinger fra keeperduoen i Ole Willumsen og Are Kvalsvik.

Siden årets lag har hatt spillende trener, har kanskje keeperbiten vært spesielt utsatt. Derfor er vi nå glade for å se at det har fungert så bra med Espen og at han har takket ja til å ta dette ansvaret.

Tradisjonen tro med årets team skal Espen være spillende trener. Espen har trent jevnt og godt over ei stund nå og er i god form. I Ole, Are og Espen er vi nå i den heldige situasjonen at vi jevnlig er tre keepere på trening. Det er slett ikke vanlig kost i Skodje IL.

Selv om Espen har spilt i litt forskjellige klubber, har han i alle år vært en ildsjel for Skodje IL. Vi satser på at dette engasjementet kan være starten på en lengre karriere som keepertrener i idrettslaget!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar