Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL EMBLEM

Sjøl om fellesferien for skolefolket fortsatt er inntakt er 4.div i gang igjen på Sunnmøre.

Og det betyr at kampene fra i vår snus på hodet og vi møter Emblem til dyst på ærverdige Skodje Stadion torsdag. Ferien har vært så altfor kort for InsideMan som har kost seg med rekefingre både tidlig og seint, samt musserende som har gitt sprudlende topplokk. Og topplokket koker når Emblem nevnes. Og det koker ikke mindre av en tur innom wiki:

"Emblem (også skrevet Emlem og Emleim) er ei bygd i Ålesund. Stedet ligger lengst øst i Ålesund og var før byutvidelsen i 1968 en del av Borgund kommune. Emblem hører i dag til Indre Borgund bydel, som omfatter Humla, Tørla, Vegsund, Blindheim, Myrland, Flisnes og Emblem østover til kommunegrensa. Emblem er egen valgkrets i Ålesund, og valglokalet er i Emblem bedehus.
Røssevoldsvatnet på sydsiden av Emblemsfjellet har vært drikkevannskilde for Ålesund by også før Emblem ble en del av byen. Emblemssanden er en populær badeplass her. Stedet har også et aktivt idrettslag, Emblem IL, og et ungdomskor på over 100 medlemmer, ungdomskoret Respons, tilknyttet Emblem bedehus.
Ove Kvangarsnes bor på Emblem."
Ken i innerste h...... dinne Ove Kvangarsnes e forblir uvisst, men det kan tenkes at han er forfatteren bak innlegget på wiki eller eventuelt en overvurdert musiker. Emblem var før sesongen en av divisjonens favoritter og er i og for seg fortsatt det, men 3.plassen de i øyeblikket innehar kan bli overtatt av Skodje torsdag. Skjønt det skal et lite fotballunder i form av kalassifre i skorede mål for de gule til skal det skje. Emblem hadde Skodjes fulle respekt i årets første seriekamp og respekten ble i overkant da Emblem viste seg svakere enn antatt. For all del, Emblem er et godt lag i divisjonen, men så god er de da ikke. Denne gangen er respekten for de blå/hvite lagt igjen i garderoba. 
Om Molde har opplevd aktive tider på overgangsmarkedet så har også ferien gitt travle dager for Skodje. 
Inn har de hentet en ny keeper i stabile Are Kvalsvik, i tillegg til den solide Marius Rogne er også første svenske siden keeperlegenden Tommie Arvidsson klar for Skodje, i Solnør Gaards greenkeeper Alexander Berntsson, en ballsikker og løpsvillig spiller. Tre solide forsterkninger. Og var det slik i denne verden at de var supplement til resten av stallen hadde alt vært fryd og gammen, men utopia finnes ikkje på Skøye. 
Ut har det forsvunnet fleire støttespillera. Ole Tangen har mye jobb og familie å ta hensyn til og har dessverre ikke funnet tid til fotballspill i høst, men vi håper det fortsatt ordner seg slik at vår Ørskogbygder får spilt noen kamper også i høst. Magnus Strømmen og Ingve Stokkereit var tiltenkt en viktig rolle i høst, men på grunn av manglende poeng eller for dårlige karakterer og diverse er de ikke klar for nye år på Sunnmøre foreløpig. Derfor blir det vanskelig å hente de tilbake hver torsdag fra henholdsvis Haugesund og Oslo.
Ellers ser det dessverre ut til at Sondre Beite forsvinner til Sunnmørsgiganten Hødd. Beite skal studere i Ulsteinvik og er ønsket av Hødd. Men siste ord er ikke sagt i den saken og InsideMan med flere håper i det lengste at Sondre forblir Skodjespiller ut oktober.
Torsdag er en i tillegg i manko den løpssterke og tekniske backen Sigmund Mestad og storskorer Eivind Erstad som ryktes å være på god vei mot toppforma, noe divisjonens keepere bør miste søvn av å høre. Mestad er på ferie (nok en dårlig kalenderoversikt i troppen) og Erstad er, lite overraskende, ute med karantene for 3 gule kort (det blir nok flere).
Geir Ringstad er klar for kamp ringside torsdag, e DU?
Livet er for kjipt, det regner hele året
இங்கே நாம் Skodje
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar