Sider

SIST RUNDES HOT OG NOT

Jørgen Juve har åpenbart glemt at serien har startet opp igjen. I håp om at han skal våkne til live igjen har Skodjebloggen tatt på seg oppgaven med å ta unna sist ukes hot/not.


HOT:

1) Bogdan
Greit nok at du ikke har så høy status hos oss siden det var mot nettopp oss, men fire mål i løpet av en kamp oser det høy klasse av. Spesielt de tre første målene viste Emblems rumenske superspiss høy klasse på.

2) Lars Petter Rønnestad
Greit nok at ÅVK møtte et elendig lag (se not), men trener Rønnestad fortjener uansett store deler av skryten når laget han overtok ikke hadde vunnet en eneste kamp på hele sesongen. Ei trening - og vips høvlet de over MSIL med 3-0 og plutselig snakker man om ståplass i Vanylven. Gratulerer!

3) Rollon
Hadde kniven på strupen og måtte vinne i Uggedalen. Anført av evigunge Johan Strand kontrollerte Rollon inn til en fin 3-2-seier og sørget dermed for fornyet spenning i toppen. Nå går Rollon for opprykk.

NOT:

1) Jørgen Juve
Hallo?! Her driver du og slakter både den ene og den andre, men så glemmer du åpenbart av at ferien er over? Makan til useriøsitet. Neste gang du slakter bør du passe på deg selv først!

2) MSIL
Reiste visstnok inn til ÅVK med "tidenes" dårligste MSIL-lag - og hadde ifølge med seg sine egne spillere sånn ca 11 og en halv spiller. Er det så ille å reise avgårde med et par ferjer i lag med sine kompiser for å spille fotball? Sies at resten av laget skal være tilbake mot Godøy og at bedring er på gang. For deres del krysser vi fingra for det. Ellers går det mot nedrykk.

3) Skodje IL
Her har man hatt to-tre måneder på seg til å fikse overgangene til Alexander Berntsson og Marius Rogne, og så ender det faktisk med at begge får beskjed på kampdagen om at de likevel ikke kan spille. Er det så sjeldent man holder på med overganger på Skodje eller? Uansett: Klønete og uprofesjonell oppførsel fra gjengen i gult.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar