Sider

REVOLVERINTERVJU MED MARIUS ROGNE

Han er noe så sjeldent som en brattvåging som spiller for Skodje. Torsdag får han debuten sin mot Blindheim. Det er på tide å bli bedre kjent med Marius Rogne!

Siden Rogne påstår at han er en lyriker av høy klasse, er det på sin plass med et revolverintervju av denne karen som det nå går gjetord om rundt Skodje stadion.

Skodjebloggen: God kveld, Marius. Det begynner å bli seint nå, men det blir sagt at du er i det mest lyriske hjørnet om kvelden. Men først av alt: Velkommen til Skodje!

Marius: Jo, takk for det. Og god kveld til deg óg. Eg er annakjent for mine lyriske kompetansar.

Skodjebloggen:
Så flott. Men du, hvorfor i alle dager har en brattvåging endt opp med å spille for Skodje? Er det for å komme seg på riktig side av tunnelene i håp om å få flest mulig soldager eller?

Marius: Eg har jo ein del av mine kamerater frå den sida av tunnelen, og følgt godt med på kva som har skjedd i bygda dei siste åra. Med tanke på kor monge gode unge spelerar som er på veg fram, måtte eg gripe sjansen og bli med. Er ikkje ofte ein 20-åring kan føle seg av den eldre garde når ein speler seniorfotball! Og nokon ekstra soldaga er eit pluss!

Skodjebloggen: Fornuftig kar, du altså. Men hva er førsteinntrykket ditt da? Er vi en hyggelig gjeng eller?

Marius: Ei gruppe blanda med hærlege typer! Ei gruppe som er lett å komme inn i. Med alt frå folk som meg, som kjem frå høgt opp i fjellet til ein rein partysvenske. Eg måtte kjempe for at fleire skulle vere med på dusjing etter trening, men det har tatt seg opp, slik at samholdet blir sterkare.

Skodjebloggen: Mye smisk her altså, men greit nok det.  Du er av typen som gjerne dusjer i lag med en del andre gutter altså?

Marius: Jo fleire, jo betre!

Skodjebloggen:  Godt poeng. Men du, hva kan du tilføre årets Skodje-lag egentlig? Er nok mange av våre lojale fans - les Geir R. - som lurer på det.

Marius: Ein offansiv, hurtig back, som elskar fotball. Det vil ein hurtig nok oppdage. Foruten om lange innkast, vil ein nok høyre frå meg når eg ikkje er tilfreds, og når eg er tilfreds. Skodjefansen vil synes både godt og vondt om meg, men eg gir alltid 100%!

Skodjebloggen: Du høres ut som en slags fotballromantiker?

Marius: Ingen romantiker. Eg hater rett og slett å tape, og sett større pris på assist enn mål. Det er ting som gjer fotball det den er for meg.

Skodjebloggen: Suverent, for vi har rikelig med folk på laget som heller tar sjansen på å bomme alene med keeper i stedet for å spille til en på blankt mål. Men greit nok. Blindheim på torsdag. Forvetninger?

Marius: Grunna mitt år i Danmark, har eg ikkje peiling på korleis laga i 4.divisjon stend mot kvarandre. Eg forventer at vi som lag tek ansvar for at vi gjeng ut av kampen som seierherrar, så får Blindheim vere Blindheim. Med ut frå tabellen, blir det nok ein tøff kamp om poenga, og det blir ein krig. Då blir viktig at våre spelerar med x-factor treff ramma(les Erstad).

Skodjebloggen: Vi får krysse fingrene for det. Med seier sies det forresten at du har lovet underholdning i garderoben etter kampen?

Marius:  Eg er ein gjøkler og ein klovn. Underhaldning blir det nok av gjennom sesongen!

Skodjebloggen: Kanon. Det erfarte vi da du - som ny spiller - måtte holde en obligatorisk tale her i sommer. Er det lov å gjøre den offentlig?

Marius: Eg har dessverre ikkje sett videoen i ettertid. Hugsar høg promillefaktor blant publikum. Så det må vurderast frå høgre hald om den er forsvarleg for skodjebloggen sine lesarar kan tåle slik grisprat.

Skodjebloggen: Ikke griseprat å rakke ned på våre argeste rivaler. Innafor det. Men tror vi avslutter her før det utarter seg. Lykke til på torsdag og velkommen i klubben. Bær drakta med stolthet!

Marius: Takk for det. Eg ser veldig bra ut i gult, så treng ikkje å vere bekymra for stoltheita.

2 kommentarer:

  1. Ein klok kar, til Brattvågar å vere. Pratar seg lett og elegant inn på laget.
    Velkomen skal du vere!

    SvarSlett