Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Endelig er Jørgen Juve tilbake, etter en god ferie med sus og dus. Denne runden har det blitt tatt for seg formlag, kampreferat og en spiller som bommet fra en meter. Finn ut hvem her!


Hot
1. Valder

Er i kjempeform for tiden, fem seiere på rad, Skjongbrødrene som er førende i laget, og  snart får Valder Adrian Blindheim tilbake. Det lukter svidd av dette laget. En svart hest, som kan ødelegge opprykksplanene for Norborg, Rollon og Emblem.

2. ÅVK
Trengte sårt en seier, og det passe vel ikke bedre enn å slå tabelljumbo Stordal. Og det gjør de med stil! 6-2 lyder godt i Åram, og nå har de heng på lagene foran. Med fire poeng opp til Godøy, kan de utrulig nok ha en mulighet til å presse seg opp på tabellen. Det så, så mørkt ut, men nå kan man håpe på lysere tider i Åram.

3. Ioan-Bogdan Marinescu
Mannen med navnet som ikke Odd Grande kunne uttale, selv etter fire scoringer sist runde. Slo til igjen mot Norborg og pyntet på sin målstatistikk. Seks mål på to kamper er fasiten, og er 4.divisjons formspiller.

Not
1. Emblem
Har smelt til med ett referat som ikke stemmer med virkelighetsbilde, og vi mistenker at det ikke er første gang... Har de få tilskuere på kampene, og gjør som Russland, med å overbevise tilhengere om at de er bedre enn hva de egentlig er? På toppen av det hele fjernet de reserveballene mot slutten av kampen for å gjøre det vanskelig for Norborg å sette i gang hurtig. Smakløst.

2. Harald Vegsund
Kunne gitt Blindheim det målet de behøvde for å senke Skodje, men greide på mirakuløst vis å sende avslutningen fra en meter, over til den andre kunstgressbanen som er lokalisert en 20 meter fra hovedstadion. Står nok for rundens "prestasjon".

3. Stordal
Gud, kjære vene, hvordan skal dette gå? Taper 6-2 mot ÅVK, ett av bunnlagene de MÅ slå for å overleve. Og de taper stort på sin hjemmebane, hvor de må samle poeng for å ha noen sjans til å overleve i divisjonen. Stordal gir lav odds for nedrykk, og det ender med nedrykk, om de forsetter slik.

Spaltist,
Jørgen Juve

1 kommentar:

  1. NOT HOT I SIBIR.
    Ikke et vondt ord om Ioan-Bogdan Marinescu, en ærlig, hardtarbeidende rumensk fotballproff som helt plutselig dukker opp som toppspiller i 4. div på sunnmøre,rekruttert via Jobzone.
    Som du skriver , Jørgen, det er russiske tilstander på Ebbemyra. Lykkes ikke Sindre Knutsen med å kjøpe seg opprykk havner han vel i Sibir. Og der er det NOT HOT.

    SvarSlett