Sider

NY "KRIG" MELLOM ROLLON OG EMBLEM?

Kommende uke møtes Rollon og Emblem til toppkamp i Larsgården. Det blir etter all sannsynlighet en kamp med høy temperatur. For nå rettes det hard skyts mot Emblem.

Årsaken er - ikke veldig overraskende - at Rollons uoffisielle side mener Emblem henter veldig mange spillere til klubben sin i håp om å oppnå kortsiktig suksess. Les hele historien - og skytses som rettes - ved å trykke deg inn HER.

For Emblems del kom vel ikke akkurat på det perfekte tidspunkt. Tidligere i dag kom nemlig norborg.com med en liten opplæring i Fair Play til gjengen på Ebbemyra. Se mer på norborg.com.

Med dette som utgangspunkt inn i ei ny uke burde det gå mot ei interessant og spennende 4. divisjonsrunde.

4 kommentarer:

 1. Her vart det sus i serken! Det likar eg.
  Men vi bør vokte oss litt mot direkte sjikane av namngitte personar, som den uofisielle Rollonsida dessverre inneheld ein del av.
  Det bør vi halde oss for gode til.

  SvarSlett
 2. Virklighetens verden består av personer med navn. Skjønner godt at navngitte personer som prøver å være sleipe eller har moralsk urent mel i posen blir hengt ut også av våre kjære motstandere i Rollon . Det må vi tåle i et demokrati som Norge! Men Emblem har en trener som heter Sindre Knudsen. Han er ikke spesielt opptatt av demokratiske verdier - her er ka e opplevde i helga. e var på fest sammen med noen spillere fra Emblem. Fotballdiskusjonene gikk høyt over bordet. Ut på kvelden kunne en av Emblemspillerene fortelle at Sindre Knudsen var meget tydelig på at det kunne være skadelig for lagmoralen til Emblem om spillerne på A-laget leste sidene på bloggen til Rollon . Sindre Knudesen hadde nærmest lagt ned forbud for Emblemspillerene mot å lese bloggen til Rollon.

  E blei sjokka av å høre dette og ringte flere kjenninger i Emblemmiljøet . De kunne bekrefte samt fortelle at det begynte å gå ei kule varmt blant støttemedlemmene i bygda i forhold til ledelsens kjøp av alle de nye spillere uten norsk pass.

  Med slike holdninger burde Sindre Knudsen være aktuell som trener for en småguttelag i Nord -Korea - uten tvil. der nekter de også folk å bruke internett.

  SvarSlett
 3. Ble ikke denne Knudsen nærmest kjepplaget ut av AaFK da han trente aldersbestemte lag der?

  SvarSlett
 4. Nei, sindre har vært en godt likt trener de fleste plassene han har vært

  SvarSlett