Sider

RUNDENS HOT/NOT-SPALTE

Uten noen særlig god grunn har Skodjebloggen innvilga Jørgen Juve ei ukes pause. Likevel skal vi selvfølgelig komme med rundens hot/not-spalte.


Hot:
1) Hans Edvard Nordang

Etter ti minutter mot Blindheim truet visst trener Oddmund Davik Otterlei med å ta stopperen av banen fordi han var "helt på jordet". Trolig hadde han heller vært en tur innom treningsstudio før kamp, men det spiller for så vidt ingen rolle. Stopperen tok tak. Han banka like godt inn to mål og ga en assist da Norborg nedsablet Blindheim med 5-0. Snakk om svar på tiltale.

2) Eiliv-Tore Howlid
Ifølge Hareid-sida scorer denne lokalfotball-legenden alltid mot MSIL. Med to nye fulltreffere torsdag var Howlid en sterk bidragsyter til at Hareid snudde til seier mot MSIL. Howlid har spilt for Hareid sammenhengende siden 1994. At slike lojale spillere lykkes settes pris på av oss.

3) Emblem
Klikket i vinkel da Rollon-folket antydet kjøpelag sist gang. Fikk virkelig kjørt seg på sosiale medier sist uke, men holdt klokelig nok kjeft. Slo i stedet knallhardt tilbake der det virkelig gjelder og overbeviste med en sterk 2-1-seier borte mot Rollon. Nå lukter det opprykk for Emblem!

Not:
1) Rollon

Så ut til å suse mot et enkelt opprykk, men har sviktet totalt i det siste. Fire poeng på de siste seks kampene er alt annet enn imponerende av en opprykksfavoritt. Vi er jo for så vidt supportere av at det skal være lov å fyre avgårde noen verbale gloser mot hverandre, men vi ser jo samtidig - når det ikke omhandler oss selv -  at det ser litt dumt ut når enden på visa er at du taper og får en utvisning på en av dine beste spillere.

2) Einar Orten Trovåg
Makan til eksempel. Går for å være Hareid-fotballens store sønn, men torsdag prioriterte han visstnok å se en Molde-kamp mot et russisk jallalag i stedet for Hareid - MSIL. Torsdag skal han visst nok ikke bli med Hareid til Stordal fordi han skal se sitt andre favorittlag, Hødd, trene...

3) Blindheim
Klarer å pådra seg fem gule kort - derav to av dem på overtid på stillingen 5-0 (!) - etter at kampen i realiteten er tapt. Ligger utsatt til på tabellen og går svært tøffe kamper i møte. Da passer det dårlig med unødvendige karantener.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar