FESTFOTBALL OG STORSEIER MOT GODØY

Skodje-gjengen er tilbake på vinnersporet. En rekke flotte angrep sørget for en rekke flotte mål og storseier over Godøy i kveld.

Standarden ble egentlig satt umiddelbart, selv om det tok litt tid før det første målet kom. I løpet av de ti første minuttene vartet Skodje opp med flere strålende angrep, men enten sto den gode Godøy-keeperen eller stengene i vegen.

Målet skulle imidlertid komme da Sondre Beite spilte Eirik Høivik alene gjennom. Han gjorde ingen feil og satte inn en fullt fortjent ledelse.

Godøy løftet seg en del etter dette og yppet seg litt, spesielt når Skodje gjentatte ganger ga gjestene store overgangsmuligheter. Godøy kom seg til et par brukbare sjanser, men Skodje holdt heldigvis unna og kunne i stedet ta over utover mot pausen.

At Sondre endelig fikk uttelling - til 2-0 like før pause - var derfor fullt fortjent ut i fra spill og sjanser.

Andreomgang ble langt mer actionfyllt enn første. Skodje pangåpnet med at innbytter Vegard Hjelvik spilte en annen innbytter Eivind Erstad fri i bakrom. Uegoistisk spilte han Håkon Opsal på blankt mål og vips var 3-0 et faktum.

I denne perioden trøkket vi voldsomt på, og noen minutter senere var Håkon på farta på kanten. Han ble stoppet av en knallhard Godøy-takling som resulterte i et strengt rødt kort.

Dessverre varte ikke overtallet mange minuttene. Eirik Høivik ble dratt ned av en Godøy-spiller og reagerte med å dytte Godøy-spilleren i bakken. Dermed et korrekt rødt kort til formspilleren som gikk rett av banen uten å klage på noe som helst.

Det ble til slutt en liten ripe i lakken på en fotballmessig meget god dag. For med ti mot ti den siste halvtimen hadde vi egentlig full kontroll på et Godøy-lag som etter hvert ga opp.

Flere flotte angrep ble rullet opp, og i tur og orden satte Håkon, Eivind Erstad og Eirik Hjelvik inn nye scoringer. Dessverre rotet vi det til og laget et straffespark som gjorde at det ble 6-1 helt på tampen, men alt i alt må vi ta med oss en meget godt gjennomført kamp. 6-1 over Godøy er slett ikke verst dere!

Dette ble en kamp der de fleste leverte en strålende prestasjon, men vi kommer ikke unna å rose Sigmund Mestad for en herlig kamp. Innsatsen hans står stort sett til ti hver gang.

Neste kamp er borte mot Hareid neste lørdag. Etter dagens seier er det bare syltynn teori som kan sende Skodje ned i 5. divisjon. Nå tar vi sats og satser på øvre halvdel. I så fall er kampen mot Hareid en som bør vinnes.

Til slutt takker vi Godøy for kampen og ønsker laget lykke til i kampen om ståplass i 4. divisjon.

Kampfakta:
Skodje - Godøy 6-1 (2-0)

Mål Skodje: Eirik Høivik, Håkon Opsal (2), Sondre Beite, Eirik Hjelvik og Eivind Erstad.
Mål Godøy: Brian
Gult Skodje: Tobias Sortehaug og Eivind Erstad
Rødt Skodje: Eirik Høivik
Skodjes lag: Are Kvalsvik - Sigmund Mestad, Ingve Stokkereit, Bjørnar Aure, Marius Rogne - Sondre Beite, Eirik Hjelvik, Tobias Sortehaug, Emil Slettedal - Eirik Høivik og Håkon Opsal.
Benytta innbyttere: Eivind Erstad, Vegard Hjelvik, Vegard Eriksen, Marius Fylling og Lars Even Beite.